Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Doszedłem tak

Elka do związku się nie nadaje

Polecane posty

to ze jestem do czegos zdolny to nie znaczy ze cos takiego bym kiedykolwiek zrobil szczerbaty, bo w przeciwienstwie do ciebie albo lezaka jestem osoba myslaca ty i...o

iskra nie ma zebow bo mi pisala tak, lezak tez nie ma kilku zebow i szczerbaty tak samo, sorki ale wstyd sie z takimi ludzmi pokazac na miescie, jakies trolle kafeterie, masakra jakas w ogole, ich look pozostawia wiele do zyczenia

iskra mi pisala kiedys na mejlu ze nie myla zebow i jej wypadly, nie wiem czy jeden czy trzy ale no to prawda

jak mozna nie miec zeba albo zebow w wieku 30 lat to dla mnie to jest zagadka jakas, wstyd

katiuszka wyglad starej babci masakra, spotkalbym sie z nia a tutaj jakies nieszczescie wypisane na mordzie pravik iskra to tez jakis koszmar z horroru, i smierdzi to goownem bo sie nie myje

1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał:

to ze jestem do czegos zdolny to nie znaczy ze cos takiego bym kiedykolwiek zrobil szczerbaty, bo w przeciwienstwie do ciebie albo lezaka jestem osoba myslaca ty i...o

iskra nie ma zebow bo mi pisala tak, lezak tez nie ma kilku zebow i szczerbaty tak samo, sorki ale wstyd sie z takimi ludzmi pokazac na miescie, jakies trolle kafeterie, masakra jakas w ogole, ich look pozostawia wiele do zyczenia

FILIP DOBRZE ŻE KATIUSZKA SIĘ Z TOBĄ NIE SPOTKAŁA BO TAK

BY TEŻ SKOŃCZYŁA

https://imgbox.com/725u9Y5V

3 minuty temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

Chodzi o morderstwo sprzed kilku dni jak psychol taki jak ty uciął Babie głowę i flaki wyjmował. 

Chodzi o to że ty jesteś do tego samego zdolny.

Jedyny kto jest do tego zdolny to ty szczerbaty

Ludzie się chwalą że są ogarnięci, szkoła, praca, auto, mieszkanie, wyjazdy, znajomi, partnerka, dzieci, hobby, siłka, książki, podcasty.. sukcesy i rozwoje osobiste..bla bla, a w środku szambo które wybija i szast-prast na innych. Nie ma okoliczności łagodzacych dla kogoś, kto ma narzędzia we łbie, a ma skoro robi coś dla siebie, a na resztę ssra.

Edytowano przez Mgła
  • Like 1

2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

iskra mi pisala kiedys na mejlu ze nie myla zebow i jej wypadly, nie wiem czy jeden czy trzy ale no to prawda

jak mozna nie miec zeba albo zebow w wieku 30 lat to dla mnie to jest zagadka jakas, wstyd

Napisała 30 letnia łysiejąca pała

katiusza i iskra to przyjaciolki szczerbatego i sie umowili razem, ze mnie do niego zawioza i mnie zgwalci, bo przeciez obie chcialy zebysmy sie ze szczerbatym spotkali, masakra jakas, dobrze ze nigdy do tego nie dojdzie, bo chooy wie jakbym skonczyl, pewnie bez nerki z rozjeechanym odbytem

Doigrasz się jak będzie  tak pisał, wezmą  cie w kaftan i przypną pasami do łóżka  i skończy się  zassrywanie kafe

katiuszka wyglad starej babci masakra, spotkalbym sie z nia a tutaj jakies nieszczescie wypisane na mordzie pravik iskra to tez jakis koszmar z horroru, i smierdzi to goownem bo sie nie myje

Ostatnio ktoras tu pisała że też jej wyrwali. Ciesz się że Ty masz wszystkie😄

5 minut temu, pasztetowa prima sort napisał:

SPOKOJNIE JESZCZE KILKA LAT ŻYCIA MENELA I Ci TEŻ POLECĄ ZĘBY 

Edytowano przez 18 maja głosuj na Brauna

nie poleca, bo ja nie podziele waszego losu i nie jestem trollem internetowym w ogole, a wy tak dlatego wygladacie jak trolle i wstyd z wami gdziekolwiek isc, bo beda palcami wytykali o zobaczcie jakie trolle ida

• Haha 1

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

nie poleca, bo ja nie podziele waszego losu i nie jestem trollem internetowym w ogole, a wy tak dlatego wygladacie jak trolle i wstyd z wami gdziekolwiek isc, bo beda palcami wytykali o zobaczcie jakie trolle ida

Ciekawe za co będziesz leczył jak ty kasy nie masz 

sorry ale mimo wszystko jestescie dla mnie dno i wodorosty, i mozecie sobie pofantazjowac tylko o spotkaniu ze mna, ale powodzenia zycze

nigdy do tego nie dojdzie xD

Dobra, jak tam chcesz, to z Bickiem bo jest miły, pójdę na piwo i takiego o:💪😄

Przed chwilą, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

BY TEŻ SKOŃCZYŁA

DOBRZE SIĘ FILIP NIE SPOTKAŁ BO TAK BU SKOŃCZYL JAKBY SIĘ SPOTKAŁ Z TYM OSZUSTEM Z KRADZIONYMI FOTAMI

• Like 1

6 minut temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

BY TEŻ SKOŃCZYŁA

Co ty pojeebie oglądasz nic dziwnego że ci się jeebie w głowie

Przypnial mi sie miniserial "Dziesiąte królestwo", oglądałam lata temu, tam były trolle i chyba trollica też, ale ja nie mam takiego gniazda z siana na głowie jak ona tam chyba miała.

6 minut temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

Odezwal się 34 latek bez zębów, łysiną i brzuchem jak 60 Janusza 🤣🤣🤣🤣

Edytowano przez FranekBozy

pravik to degenerat lezak tak samo a iskra jeszcze niedawno mnie do pracy wysylala i bierz leki, sami sobie bierzcie leki i idzcie do pracy zamiast gnic tutaj ciagle gnooje

2 minuty temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

Ciekawe za co będziesz leczył jak ty kasy nie masz 

Zobaczymy czy będziesz tak kozaczył jak matka wypierrdoli z mieszkania pasożyta xDDD

7 minut temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

34 LATEK KTÓRY GRZEBIE PO ŚMIETNIKACH ZA JEDZENIEM JAK NAJWIĘKSZY MENEL 🤣🤣🤣🤣

7 minut temu, pasztetowa prima sort napisał:

sruna tez widze klaudiusz kopnela w zad, bo teraz tutaj przegryw siedzi codziennie i bajeruje do elci, masakra jaka zenada w ogole

Niedawno z nią rozmawiałem...

1 minutę temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

Z kim 

Z KATIUSZKĄ TĘPAKU🤣🤣🤣

Edytowano przez FranekBozy

1 minutę temu, Mgła napisał:

Przypnial mi sie miniserial "Dziesiąte królestwo", oglądałam lata temu, tam były trolle i chyba trollica też, ale ja nie mam takiego gniazda z siana na głowie jak ona tam chyba miała.

On dobrze wie co pisze i to jest efekt jego chamstwa a nie choroby. To na wypadek  jakbyś go zaczęła usprawiedliwiać. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się