Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AVONAVON

stopy...

Polecane posty

Gość Czytajcie skład leków
Alva FOOTCARE Lotion do stóp Skład: Aqua, Helianthus Annuus, Cera Alba, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Rosmarinus Officinalis, Melaleuca Alternifolia, Xanthan Gum, Leptospermum Scoparium, Potassium Sorbate, Citric Acidv. Woda, słonecznik zwyczajny, wosk biały, Poliglicerynowo-cukrowy ester kwasu tłuszczowego, rozmaryn lekarski, drzewo herbaciane, Xanthan Gum, drzewo herbaciane Manuka, sorbinian potasu, kwas cytrynowy. Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate Poliglicerynowo-cukrowy ester kwasu tłuszczowego. Wytwarzany z surowców roślinnych. Zastosowanie/Działanie: emulgator. Xanthan Gum Xanthan Produkt przemiany materii Xanthomonas Campestris, wydzielany w procesie fermentacji cukru (pozyskiwany z mikroorganizmów bez modyfikacji genetycznych). Zastosowanie/Działanie: środek zagęszczający i żelujący, wywołuje szczególnie przyjemne uczucie delikatnej skóry. Potassium Sorbate - sorbinian potasu - składnik konserwujący. Nie jest szkodliwy. "Oferujemy kosmetyki naturalne. Są to najwyższej jakości, naturalne i ekologiczne kosmetyki. Nasze produkty bazują na surowcach pochodzenia roślinnego, z kontrolowanych, czysto biologicznych upraw lub dziko rosnących roślin. Nie zawierają żadnych składników zwierzęcych, parafiny i środków syntetycznych." To brzmi znacznie lepiej niż ALUMINUM CHLOROHYDRATE (chlorek glinu)! :D

Gość I jak tam stopy
nie śmierdzą wam już?

Gość uppppppppppppp

Gość gość
Ja zaczęłam chodzić na zabiegi do www.podologgliwice.pl (bardzo polecam, mega efekty!) i zauważyłam bardzo dużą poprawę w ich higienie jak i moim samopoczuciu :) do tego wywaliłam stare, śmierdzące buty, to naprawdę działa.

Gość gość
www.podologgliwice.pl – zdecydowanie najlepsze miejsce na radzenie sobie właśnie z takimi problemami. Polecam zapoznać się z ich usługami, bo warto. :)