Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech mi ktoś pomoże

Niech mnie ktoś pocieszy bo zwariuję z tą Cyfrą +

Polecane posty

Ogólnie jestem z tej telewizji zadowolona i nie mam zamiaru z niej rezygnować, ale mam dość duży problem, który sprawia, że ryczę ze złości. Cyfrę mam od września i objęła mnie 4 miesięczna promocja. Wszystkie kanały za 49 zł. Montażysta i przedstawiciel informowali mnie, że do 15-tego grudnia mam zadzwonić i zdecydować się na jeden konkretny pakiet, bo w przeciwnym razie zapłacę normalnie za wszystkie kanały- 149 zł. No to dzwonię od wczoraj i nie mogę się dodzwonić. Dzwoniłam pod O801, 801, 801. Tam automatyczna sekretarka poinformowała mnie, że nastąpiła zmiana numerów. Stacjonarny- 0-801-066-066 Komórka- 22-310-45-45 Dzwonię i za każdym razem to samo: wszyscy (nie pamiętam jak oni się nazywają) są w tej chwili zajęci, prosimy zadzwonić w późniejszym terminie. Jak mam do 15-tego zgłosić zmianę pakietu, skoro nie mogę się z nimi skontaktować? Co mam zrobić?

Podobno te głąby mają też Gadu Gadu. zna ktoś ich numer ?

Podejrzewam ze speclanie to zrobili. Oni maja takie triki. Tez mam cyfre i juz nie raz nacinalam sie na ich promocje. Poskarz sie rzecznikowi praw konsumentow. Jak najszybciej.

Najbliższa siedziba w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 30 km.:(

A jak się wysyła tego emaila. Listem poleconyym?

zadzwon - trzeba odczekac na koniec automatycznego komunikatu i wcisnac 4 dot. zmian w pakietach. i odczekac kilka minut słuchając muzyczki. ja dzis czekałem 4 minuty. i miły żenski głos sie odezwal . podajesz swoj numer abonenta a potem prz zmianie pakietow numer karty abonenckiej i jeszcze chwile czekasz az pani Ci oznajmi , ze zmiany Twojej karcie zostaly wprowadzone. koszt takiego polączenia to ok. 2-3 zł. z tel. stacjonarnego.

To nie ja. jakiś zjeb genetyczny z łbem zmutowanego ptaka.

Gość a punkt gdzie sprzedaja cyfre
??? Jesli jest w miare blisko, to sie tam zglos :)

na stronach w necie mozesz tylko pod opcja modyfikacja pakietu - dodac , niestety odjąc niczego tam nie możesz. cwaniacy tak zrobili. dlatego dzwoniłem by zrezygnowac z durnego HBO

Połączenie są płatne? bo ja tyle razy dzwoniłam ze stacjonarnego, że teraz boję się o rachunek

I przez omyłke dzwoniłam na sex telefon. Ci panowie byli tacy mili i obiecywali niesamowite atrakcje

Próbowałam się dodzwonić z telefonu komórkowego. Czekałam ponad 10 minut, z konta odjęło mi ponad 10 zł, a i tak się nie doczekałam. Muszę czekać do rana