Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna87

Mam problem...Doradzcie

Polecane posty

Gość takajedna87

Witam Mam problem. Moze wydawać sie błąchy czy też banalny ale dla mnie jest niestety powazny POgubilam sie... Mialam / mam przyjaciela.. Najpierw bylo super Potem niestety dowiedzial sie ze ja czuje cos wiecej do niego... On mial wtedy dziewczyne nastepnie zerwal ( z innych powodow) Powiedzial mi ze nie mzoe zapomniec o bylej i ze chyba mozemy sie tylko przyjaznic. Wrocil do niej. Ja troche sie od niego odsunęłam. Chcialam zapomniec. Zeby nie cierpiec, nie zazdroscic. Jego powrot nie byl udany. Znowu skonczyli to i to na dobre... Teraz jest sam. Ja tez. On chce sie przyjaznic, pisze, zagaduje, przytula przy najblizszej okazji ale mowi ze jestem jego przyjaciolką. Tylko. Co mam zrobic? Odsunac sie? Czy przyjaznic? Boje sie ze gdy bede sie przyjaznic znowu bede robila sobie nadzieje a nie wiem o co tak na prawde mu chodzi...ale chyba jak jzu raz nie chcial to juz nigdy nie ebdziemy razem.

Gość takajedna87
Piszcie prosze

porozmawiaj z nim o swoich odczuciach, jesli dalej bedzie chciał spotykac się z Tobą na stopie przyjacielskiej powiedz mu żeby się do Ciebie nie przytulał i nie robił takich rzeczy jak z dziewczyną bo cierpisz z tego powodu. Dobrze by było gdybyś poznała kogoś innego, zapomniałabyś. Albo spotykajcie się w większym gronie. Pozdrawiam :)