Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka K

dobre wychowanie - problem

Polecane posty

Gość panienka K

Mam pewien problem. Otóż z racji mojego pochodzenia, czy tez usytuowania powinnam (moze nawet chce) przedstawiać i utrzymywać pewnien poziom. Trudno mi jednak sobie z tym poradzić, bo jako osoba bardzo młoda zachowuję się zwykle zbyt swobodnie, niż pozwalałby na to mój status. Z drugiej jednak strony, gdy próbuję postępować odpowiednio, mam wrażenie iz zachowuję się zbyt sztywno. Z pewnością reguły savoir- vivre'u pozwoliłyby znaleźć mi kompromis... tylko jak go znaleźć? co zrobić, by być dobrze wychowaną osobą, a jenocześnie zachować odrobinę swobody? Niestety, bardzo często spotykam ludzi zachowujacych się, delikatnie mówiąc, prostacko i nieodpowiednio, jak w takim razie delikatnie się do nich zdystansowac i nie wyjść na sztywniarę?

Gość panienka K
tak naprawde to jestem piepszona chlopka ktora wybiera ojcu zebami syf spod skarpetek zebami, kiedy wroci pijany z wykopek

Gość panienka K
podszyw powinien być chociaż śmieszny... tak, jestem panienką z dobrego bogatego domu, ale dotychczas nie zachowywałam się jak taka osoba, gram na gitarze i uprawiam kilka niebezpiecznych sportów.. chcę się trochę zmienić, nabrać klasy, tylko trudno mi znaleźć odpowiednią drogę ku temu. podszywaczu postaraj się bardziej

Gość panienka K
za to naprawde smieszny jest moj ojciec ktory najeebany jak szpadel staje przed kosciolem i wchodzacym na msze wiernym pokazuje swojego smierdzacego kutasa zanoszac sie smiechem