Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olka sss

prosze pomocy

Polecane posty

Witam, bardzo proszę o poradę… od pól roku biorę tabletki anty „yasmin” jak do tej pory było wszystko w porządku. Wczoraj zaczęłam krwawić, myślałam ze to chwilowe, to tylko organizm dzieją się tu różne „rewolucje” heh, ale dzisiaj to samo, brzuch mnie boli i czuje poprosi ze dostałam okres w trakcie brania tabletek, ostatnia powinnam wziąć w poniedziałek potem okres.. Teraz będę miała 2 okresy w odstępie kilku dni? A nawet bez odstępu? To bez sensu!! A przecież według tego, co jest na ulotce to tak powinno się zdarzyć. Hmm.. tak mi się przypomniało ze któregoś dnia się pomyliłam i wzięłam zamiast tabletki (chyba) środa to poniedziałek czyli ostatnia z opakowania. Ma to jakieś znaczenie? Nie wiem, co mam robić, trochę się przestraszyłam, Wam tez się tak zdarzyło? Proszę o rade. Pozdrawiam 

Gość enero
zdarzyło mi sie dostac'okres'jeszcze przed koncem listka(2 czy 3 dni) i ginekolog powiedziała mi,ze moze sie tak zdarzyc i ze to normalne.jak nie masz zadnych innych dolegliwosci,to sie nie martw:)

Gość enero
to,ze wziełas tabletki nie po kolei nie ma znaczenia,bo Yasmin maja wszystkie ten sam sklad,jesli sie nie mylę

Gość enero
nie ma sprawy:)tez pozdrawiam:)