Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy więcej

NIENAWIDZE FACETóW!!! TO NAJGORSZE żYJąCE STWORZENIA!!

Polecane posty

Gość nigdy więcej
kalesonku, juz pisałam ze naprawde nie obchodzą mnie ich penisy, tylko popaprana filozofia życia! niech się zgłosi chociaż jeden normalny facet a ja mu udowodnię że nie jest normalny!

Gość w kalesonach
autorka widocznie jeszcze nie 'kuma' tego, że jak będzie mieć 30 lat to jej zostanie tylko związek z kotem :) , dlaczego dlatego, że jak będzie mieć 30 lat to się okaże , że autorki nikt nie chce z wyjątkiem kota a facetów wolnych coraz mniej :)

Gość w kalesonach
atorko, czy masz ochotę i wolę aby geny facetom zmieniać , czy chcesz każdemu facetowi udowadniać, że jest wielbłądem ?

Gość nigdy więcej
trryt__ juz wyjaśniam. tylko z jednym z nich byłam, a drugi to po prostu kolega, niezobowiązująca znajomość. ten trzeci też to tylko kolega, który chciałby byc kims więcej..nie chodzi o związki damsko-męskie, powtarzam to jeszcze raz!

Gość w kalesonach
nigdy więcej - quo vadis kobieto ?

Gość nigdy więcej
Myverin--jaka Ty jesteś płeć?? bo się pogubiłam.. kalesonku uważasz że powinnam brać co jest, bo potem będzie mniejszy wybór? nieważne że będę przeklinac go całe życie, tak?

Gość trryt
nigdy to już jest ich 3 ? Zwolnij tempo bo jak napisał w kalesonach zostaniesz z ręką w nocniku.

Gość w kalesonach
nigdy więcej - miej serce i patrz w serce , kogo wybierzesz to BĘC ale miej pewność , że to jest ten , bądź uprzejma zwrócić uwagę na tego, który Tobie pomaga i chce pomóc , powiedzmy że doradzam :)

Gość nigdy więcej
trryt, czy Ty nic nie rozumiesz? to sa koledzy? mam ich więcej! ty nie masz kolegów? ja z nimi nic nie robię, tylko wkur..ją mnie ich głupie poglądy, bo to sie kupy nie trzyma!

Gość nigdy więcej
kalesonku oświadczam tu i teraz że już nie mam zamiaru byc dla nikogo uprzejma! bo jakoś nic z tego nie mam!

Gość nigdy więcej
Myrevin-- to skoro jesteś facet to powinienes wiedzieć co to normalny facet! chyba że sam osobiście nie znasz takiego (łącznie ze sobą)

Gość w kalesonach
nigdy więcej - spróbuj metodę , jeżeli ktoś jest chamski i wulgarny to na chwilę ( ugryź się w język ) i dobrocią oraz miłym słowem delikwenta załatwisz bez emocji i bez riposty , czy rozumiesz co mam na myśli ?

Gość trryt
nienawidze.. skoro to są tylko koledzy to dlaczego generalizujesz, że nie nawidzisz WSZYSTKICH facetów ? Koledzy nie powinni wzbudzać takich emocji przynajmniej moi nie wzbudzają.

Gość nigdy więcej
juz tak próbowałam kalesonku ale to nie działa, poza tym ta sprawa dotyczy jednego z nich..

Gość nigdy więcej
trryt..generalizuję bo widze że wszyscy są tacy sami, bez względu na to w jakich stosunkach z nimi jestem. a ci trzej wyzwalają u mnie takie szczególne emocje bo jeden to jest były, drugi to jest niedoszły, a trzeci to jest taki ktory by chciał ze mną ale ja nie chce. Myrevin, czy ty jestes z tych normalnych?

Gość w kalesonach
nigdy więcej - nie znam sprawy i nie znam gostka ale zapewne sobie poradzisz z gostkiem, chcę i próbuję namówić , nie patrz kobieto, nie patrzcie kobiety na wygląd faceta , zajżyj kobieto, zajżyjcie kobiety do duszy faceta, każda koleżanka będzie zazdrościć Tobie kobieto, że masz faceta do rany przyłożyć niż co z tego, że on przystojny jest ale wraca nad ranem pijany z kumplami i woła do żony: dawaj ogórki kobieto, suszy nas , oczywiście każda kobieta chce poznać przystojniaka i wiem o tym ale sorry, do przystojniaków się nie zaliczam

Gość nigdy więcej
KALESON TO TY JESTEś FACET????????????????????????????????/

--> nigdy więcej Ogólnie pojęta normą jest to co robi większość.. tyle tytułem definicji.

Gość w kalesonach
nigdy więcej - uważaj aby ktoś złośliwy nie napisał, że w Twoim przedziale wszyscy trzej :)

Gość nigdy więcej
Myverin-- czyli do dupy?

Gość mirnaaa
autorko - zmien kolegow .....

Gość trryt
Wydaje mi się, że autorka powinna zmieć swój charakter bo nie da się złapać trzech srok za ogon.

Gość mirnaaa
osoby niedojrzale poruszaja sie w towarzystwie osob niedojrzalych .

Gość w kalesonach
autorko - chyba źle trafiałaś do tej pory , podpowiem Tobie - jezeli chcesz zrobić test facetowi i sprawdzić czy się nadaje do związku to przypadkiem rozbij szklankę albo talerz na podłodze i jezeli zechce posprzątać te skorupy to się nadaje do związku , jeżeli nie ruszy dupy to nadaje się tylko do ( wiesz czego ) , decyzję pozostawiam Tobie :)

Gość nigdy więcej
trryt-- jednak nic nie rozumiesz.. nikogo nie łapię, a juz napewno nie naraz. tez ide spać.nikt mnie nie rozumie..

Gość nigdy więcej
no kaleson, tej metody nie znałam..dzieki. poza tym to dziwne...właśnie dzisiaj poruszałam temat stłuczonej szklanki...czy ty nie jesteś przypadkiem jednym z tych trzech? dziwne...

Gość trryt
nigdy no właśnie coś w tym jest, że nikt cię nie rozumie wato sie nad tym zastanowić. w kalesonach... takie testy nie sprawdzają się na dłuższa metę na początku wszyscy są dżentelmenami potem różnie bywa.