Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy więcej

NIENAWIDZE FACETóW!!! TO NAJGORSZE żYJąCE STWORZENIA!!

Polecane posty

Gość w kalesonach
nigdy więcej - i co ten 'trzeci' zrobił w momencie rozbitej szklanki ?

Gość nigdy więcej
kaleson akurat to on rozbił szklankę a mnie przy tym nie było, więc nie ma o czym gadać. przyznaje racje trrytowi, na początku każdy jest jak z bajki..

Gość w kalesonach
trryt - chyba znasz powiedzenie, że na początku znajomości to on zwykle jest gentelmenem i bardzo chce kobietę poznać , ona się czuje DAMĄ ale po pewnym czasie on się o niej dowiaduje, że ona nie jest DAMĄ , że ona była blacharą i damą do towarzystwa albo szlaufem , i co on ma wtedy powiedzieć, czy nadal musi być gentelmenem lub Lordem ?

Gość nigdy więcej
kaleson, pijesz do mnie??

Gość w kalesonach
nigdy więcej - dopiero jutro będę pić piwo po pracy, dzisiaj nie :)

Gość trryt
kaleson akurat przytoczyłeś skrajny przypadek bardziej chodziło mi o to, że po ślubie często zachowanie zmienia się o 180 stopni i dotyczy obojga małżonków. nigdy skoro 1 jest były to zostało "tylko" dwóch, może rzuć monetą :)

Gość antekkk
panno nigdy szkoda fatygi i tak nie zrozumiesz facetów. A wkrótce złość ci przejdzie i znowu będziesz chciała swojego. tak już jest, że bez nas nie możecie żyć :)

Gość a ja lubie
te stworzenia ;)

Gość a ja lubie
Myrevin ---> Wcale nie naciagana... Ja nie umiem naprawic kranu, polozyc plytek, naostrzyc nozy... Naprawde nie umialabym zyc bez mezczyzny :D

--> a ja lubie E.. tam.. spłyciłaś problem. Nie stać cię na glazurnika ? :o Pozostaje ci życie z lamperią. :( :P Też nie umiem naprawiać kranu, płytki ostatnio kładłem jakieś 13 lat temu.. tez pewno by mi to poszło jak...

Gość a ja lubie
A po co komplikowac problem - lepiej czasem splycic ;) Ja cenie mezczyzn za bycie "zlota raczka". To chyba dlatego, ze moj tato jest ;)