Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet po 40-tce

Zrobiłem coś czego nie spodziewalbym sie po sobie

Polecane posty

ale nie żałuję. Wręcz przeciwnie. Przespalem sie z kobietą na 1 spotkaniu ;-) Było cudownie, wspaniale, dałem jej wiele cudownych orgazmów, a ona mnie. Zachowywalismy sie tak jakbysmy znali się od lat. To niesamowte, ona bardzo mi sie podoba Niestety jest dużo ode mnie młodsza, ja jestem zonaty, ona tez ma chlopaka, którego kocha i chce wyjść za niego. Dlaczego to zycie jest takie posrane?

Gość żałosne.........

wręcz przeciwnie maalutka. To było cos wspaniałego ;-) Takiej kobiety jeszcze nigdy nie miałem w łóżku, jest cudowna pod kazdym względem, niestety NIC DWA RAZY SIĘ NIE ZDARZA!!!! :(

Gość zawsze najbardziej
zastanawia mnie ze wszyscy sie kochaja ale i tak wszyscy sie zdradzaja :D

Gość żałosne.........
opowiedz żonie o tym fantastycznym przeżyciu - na pewno zrozumie. Gratuluję!!!

Gość kobiecina
Hmmmmmmm wierze , ze tak było:D ja tez cos takiego przezyłam i nigdy nie zapomne heh. Pozdrawiam i Zycze wszystkim takich przezyc:)

no właśnie i dlatego lepiej dla Ciebie i dla niej będzie jak już się nie spotkacie. A swoją drogą takie rzeczy zakazane są najlepsze :)

i na pewno dziewczyna była po 20 a Ty jesteś dojrzałym, doświadczonym 40 - latkiem. Tak takie spotkania są boskie...

wszytkie dzieczyny poza żoną są boskie. Ale potem niestety jest tak, że ta boska dziewczyna zostaje na boku a wyrozumiała i dobra żona znowu jest tą dobrą... ale wspomnienia i tak są super, prawda? pozdrawiam - Kasia

Gość mam nadzieje ze Twoja
zona doswiadczy rowniez takiego blogiego stanu z mlodym Adonisem.....

Gość żałosne.........
oooo własnie!!!Niech też kobiecina będzie miała takie wspomnienia!!!

Gość żałosne.........
może z Tobą nie lubi....

ok, ale z dzieczyną było wyjątkowo, niepowtarzalnie, rozkosznie, namiętnie czyli BOSKO. Osobiście zdrad nie pochwalam, nie toleruje i nie wybaczam ale wiem co czujesz i co przeżyłeś

Gość ja przez kilka lat byłam
tą z którą zdradzano. ponad rok już nic nie było między nami a ja do tej pory wspominam te chwile rozkoszy mimo ze nigdy nie dał mi orgazmu. on też pisze mi sms ze w dalszym ciągu kocha...

ja miałam lat 19 jak pierwszy raz się kochaliśmy on 33... było cudownie. teraz brakuje mi czasem tego dreszczyku

a ja mysle, że to bylo coś jednorazowego, niepowtarzalnego, ale to było cos czego oboje bardzo pragnelismy i to się spełniło!!!!!!!!! Gdyby zdarzyło sie jeszcze raz byłbym w siódmym niebie ;-)

wiesz on nie był jedyny byłam też z dużo starszym od tamtego. ten miał 55 to też był jeden raz na delegacji. też było super. ja myślę ze ten dreszczyk spowodowany jest tą różnicą wieku. często dużą. doświadczony facet i mniej doświadczona kobieta którą można czegoś nauczyć...

facet po 40tce - opowiedz co było w tym boskiego? czy miała piekne szczupłe ciało? czy zrobiła laseczke? :P czy ujeździła ciebie, czy godziła sie na zboczone pozycje? ps.jestem ciekawa jak wyglada boski seks na którego wspomnienie przychodzi dreszcz - w odbiorze dojrzałego faceta w wieku 40 lat.

wszystko było bardzo spontaniczne. Nie było nic w stylu teraz kochamy sie tak czy inaczej. Najpierw dłuuuugie namiętne pieszczoty, potem pieszczoty oralne (których notabene nie doswiadcza ze swoim chlopakiem) zakończone super odjazdowym orgazmem. A jesli chodzi o wygląd: Jest bardzo szczupla, seksowna, potrafi rozpalic do czerwoności......... mmmmmmmm

wydaje mi się ze dziewczyny szybciej dojrzewają do pieszczot oralnych. mój obecny chłopak którego uwielbiam i kocham nad życie przede mną miał 2 dziewczyny. ale zadnej nie obdarował tymi pieszczotami bo twierdził ze się brzydził. ja to zrobiłam dużo wcześniej, też miałam opory ale nie aż takie.

a ona ma tak cudowna cipke, że móglbym ją lizać non-stop! Zaskakiwała mnie swymi długimi orgazmami. jeszcze nie miałem takiej kobiety żeby tak dlugo szczytowała ;-)

Gość A dlaczego jest to coś
czego niespodziewałbyś się po sobie ? O tym napisz :)

Gość zalosny jestes