Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet po 40-tce

Zrobiłem coś czego nie spodziewalbym sie po sobie

Polecane posty

\"a ta dziewczyna wie, że masz żonę?\" dziewczyna nie wie, ale to był tylko jeden raz, bo 1300 zł za noc to zbyt wiele by było stać autora na powtórke :P:P

Gość Kobieta -40
Jestem czterdziestką, mąż ze mną nie sypiał, nawet nie potrafił się starać... Mogę napisać, że nie lubiłam seksu... z mężem. Znalazł się ktoś, kto mnie doceniał i okazało się, że potrafię być "cudowna, namiętna, boska, itd.". Zmieniłam męża i zupełnie inaczej żyję, właściwie, to żyję dopiero od tej zmiany.

litosci.... czego zazdrościc? nie umówiłabym sie z facetem na raz. powiem szczerze brzydziłabym się takiemu obciągnąć, nie znając jego seksualnej przeszłosci i nie wiedząc w jakich dziurach bywał:O ależ mi przyjemnosć.... bleh

Gość byrnn
naskoczyliscie na niego, ale laska jest jeszcze gorsza, skoro zdradza juz w wieku 25 lat. Co bedzie dalej?

Akurat co do realizmu tej wypowiedzi, to trudno to stwierdzić, bo jest masa kobiet (oczywiscie każda zaprzeczy) które pojdą do łóżka na 1 randce... to juz zależy od faceta

\"Niestety jest dużo ode mnie młodsza, ja jestem zonaty, ona tez ma chlopaka, którego kocha i chce wyjść za niego. Dlaczego to zycie jest takie posrane?\" a/ jest młodsza - i co to przeszkadza? Kierujesz się stereotypami? b/ ona też ma chłopaka - Ty także masz chłopaka? c/ ...którego kocha - To jest najciekawsze! Zatem gdyby to Ciebie kochała, mogłaby wyjść za Ciebie ale sypiałby z chłopakiem. Przyznaj, coś w tym jest :D d/ ...życie posrane. Midzy innymi dlatego, że ludzie są posrani :p

I jeszcze wyrazy współczucia, dla okrywcy tak niebywałej możliwości jak osławiony, ale dla Ciebie do niedawna, legendarny: SEX NA PIERWSZEJ RANDCE :D

Gość hahahaha........
komiczne nie chodzi o to że poszła na pierwszej randce. Sa takie dziewczyny. Tylko bajką jest fakt upojnec nocy i przeżycia przez nią ilus tam niesamowitych orgazmów.

Gość Piszcie dalej
Mam ubaw po pachy. Ten Janusz41 czy też Facet po 40-tce to prawdziwy bajkopisarz. Codziennie topi nas w swoich zabawnych wypocinach. Rozjaśniacie mi ten ponury poranek, dzięki :D Komiczne, wielokrotnie byłeś wywalany na zbity pysk z innych topików, lecz teraz zostań, niech mam radochę :D

oczywiście, że są kobiety (i mężczyźni), którzy pójdą do łózka na pierwszej randce. Wnioskując z tonu szczęśliwego dzieciaka - rozrabiaki przychylam się do opinii, że to faktycznie może być janusz41, który wszem i wobec rozgłaszał, że jedzie na randkę łóżkową z zajętą kobietą z tego forum. Swoją szosą kafe jest lepsza niż telewizja. Tasiemce i seriale nawet lepsze bo nie dość, że prawdziwe to jeszcze interaktywne.

a teraz przejdźmy do męskiej fizjologii ile razy jednej nocy stanie pal panu w średnim wieku? no ile razy? napewno nie jest to liczba okreslana mianem \"wiele\"

Haris, niewątpliwie dał jej kilka orgazmów zanim sam jakiś osiągnął. Taaaki miszczu. Na marginesie. znam takiego człowieka, wiem, że to możliwe, ale nie jest to autor topiku.

czasem 6----ale to bardzo rzadkie:(bardzo.... Facecik po 40-ce- ma fantazje co nie kobietki;)

nieee, pisał, ze sam miał też wiele szczerze mówiąc nie wiem jak to bywa sypiam tylko z młodymi ciachami :D (teraz to juz tylko z 1 ciachem)

tzn jesli mam być szczery, to nie wiem czemu uwazacie, że kilka orgazmów na 1 randce jest niemozliwe? wychodzicie pewnie z załozenia, że pierwszy raz miedzy dwojgiem ludzi wiąze sie z jakims tam spieciem u kobiety i dobrze jest, jesli dojdzie jeden raz... akle to błędne myslenie, bo jesli kobieta jest na tyle wyluzowana, że uprawia bez problemu sex na 1 randce to nie czuje sie spięta i to jest jak najbardziej mozliwe, co stwierdzam na podstawie wlasnych doswiadczen

Gość no wiedzialam
jak tylko przeczytałam tytuł to wiedziałam o co chodzi, że kolejny facet się kurwi :O:O:O

Uważaj Haris niebezpiecznie obniżasz granicę wieku średniego średnie wieku minęły już dawno i niech się nimi zajmują mediewiści a nie naiwne dziewczę z kafeterii :D

Haris, bywa, bywa.... Tamten był wprawdzie przed 40, ale to nie zmienia chyba za dużo. Mógł dochodzić wtedy kiedy chciał albo dochodzić bez wytrysku itp. Ech. Się rozmarzyłam

Gość jesteście naprawdę beznadziejn
zazdrość was zzera i tyle. miałam faceta koło 40 ja byłam małolatą ale było swietnie. potrafił się kochać bez końca i stawał mu kilka razy. to ja jemu nie dawałam rady. facet wiesz mogłabym sie z tobą spotkać na taką jednorazową przygodę, tylko cholerka wyrzuty sumienia już by mi na coś takiego nie pozwoliły...kiedyś owszem bo byłam sama a on zdradzał, teraz mam świetnego faceta którego nie potrafiłabym zdradzić... pozdrawiam:)

I w ten sposób polemika skupi się na rozróżnieniu pomiędzy kilka a wiele