Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet po 40-tce

Zrobiłem coś czego nie spodziewalbym sie po sobie

Polecane posty

Gość blackberry82
"żałosny dupku, związek, rodzina małżeństwo to gra zespołowa a nie pole bitwy" bardzo madre zdanie poprzednik napisal, wczytaj sie lysiejacy napalony faceciku, popatrz w niebo i porozmawiaj z Bogiem...........ciekawe co on na to powie!!!!!!!!!!!!!

Gość januszku po 40
>>dobra, to powiedzcie jak można rozpocząć grę wstepna jesli ona nie pozwala sie dotknąć???? czy to jest normalne????????

Gość jesteś odrażający
i aż dziw bierze, że taki niemłody już facet 40 lat pisze takie bzdury na forum. i nie rozumiem z czego jesteś taki dumny i zadowolony, że zdradziłeś żonę, bo ona nie lubi sexu? nie lubi sexu bo ty jesteś beznadziejnym kochankiem. zawsze jest jakaś przyczyna kobiecej oziębłości. a na twoim miejscu bym się tak nie cieszyła. oszukałeś swoją żonę i kiedyś los wyrówna rachunki, prędzej czy później. jeszcze będziesz gorzko żałował swojej obłudy. i proszę cię trochę godności... zachowuj się jak na swój wiek. jesteś już starym prykiem i pogódź się z tym. to jest żałosne jak taki stary dziad chwali się na forum czymś takim... to jest naprawdę bardzo niedojrzałe. aż słabo się robi, że ktoś w tym wieku może być tak głupi. Jesteś głupcem i tyle.

Jeszcze jeden dupek, który musi dowartościowac się młodą panienką... Masakra jakaś... Człowieku nie pomyślałes o tym, by pomóc swojej zonie w inny sposob? Moze ma mnóstwo kompleksów, jakąś blokade w sobie, może niskie poczucie wartości? Najlepiej złapac inną dziurke, przeleciec i jeszcze trąbić o tym na forum... Och, kurczę jaki bóg się narodził ! Najwyraźniej jestes kiepski w te klocki, skoro Twoja zona nie potrafi się otworzyć... Myslisz, że seks to tylko wsadzic i wyjąć? żeniłeś się z kobietą, wiec podejmij odpowiedzialność za wszystko.. Myslisz ze ona zawsze będzie taka sama? To nie gumowa lala, która spełnia zachcianki... Typowe podejście samca, który patrzy tylko na opakowanie, a nie wnętrze...

Jasne... myslał, że publicznośc będzie biła brawa... A tu proszę, niespodzianka... Jak gladiator był do dupy dostawał palec w dół...

Gość jesteś odrażający
i nie dziwię się, że żona nawet brzydzi się ciebie dotknąć i brzydzi się jak ty ją dotykasz. widocznie już wcześniej ją zdradziłeś albo skrzywdziłeś w inny sposób. Zresztą nie dziwi to! po tym co tu napisałeś na forum widać jaki jesteś naprawdę. twoja żona zapewne wie o tym, w końcu ma cię na co dzień. nie dziwię się jej więc, że wydajesz jej się odrażającym kurwiarzem, co zresztą ostatnio potwierdziłeś.

Gość oojajaaaaaa
ZADZWON DO MŁODEJ I ZEBRAJ O SPOTKANIE

Gość januszku po 40
wycięło wypowiedź po cytacie: Może żona jest zmęczona praniem twoich gaci, sprzątaniem waszego mieszkania, wychowywaniem waszych dzieci, gotowaniem twojego obiadku... czy "nimfa 25" prała twoje gacie?? może to by sprawiło że seks byłby mniej cudowny, proza życia to nie bajka o księżniczce przyrzeczonej złemu księciu, a którą mogłeś spędzić tylko jedną noc dzięki wróżce Kafererii;) dorośnij Piotrusiu Panie

Gość januszku po 40
Puma-> chciałbym zwrócić uwagę że to częste, ale nie typowe zachowanie samca, ze swej strony sobie wypraszam. janusz-> chłopczyk się obraził, nie spodobało mu się bo go nie pochwalili więc zabiera zabawki i idzie gdzie indziej... po 40 a wciąż mentalnie dziecko

hmmm jeśli założymy, że żona po iluś tam latach przekonała się, że on jej nie zaspokoi, to dała se spokój, może był dla niej: - za szybki - za wolny - za mało/lub nie takie pieszczoty to facet spróbował z inną, której pasowało, ze on : - jest za szybki - za wolny* * właściwe podkreślić a pozatym nie oszukujmy się pierwszym razem człowiek zawsze się bardziej stara, ale za 10 latek ona (ta młodsza, śliczniejsza, zgrabniejsza) pewnie dała by sobie z nim spokój Ale jest jeszcze jeden aspekt, czasem ludzie są ze soba mimo, że w łóżku kiepściutko..ja np. moge 2 x dziennie, mój może 3 x w tygodniu ale Go kocham i wiecie co? tez myślę sobie czy nie wolałby takiej z mniejszym temperamentem, ale wiem tez że nie rzucę Go bo nie miałam orgazmu...odkąd jesteśmy ze sobą

januszko po.... nie pisałam o Tobie... więc nie wiem po co ten hałas... Pisałam \"jeszcze jeden\", a nie \"wszyscy\"...

Gość duże dziecko niestety
taki już nie zmądrzeje, no chyba że na starość ale i w to wątpię ;)

Gość januszku po 40
>>Typowe podejście samca, który patrzy tylko na opakowanie, a nie wnętrze...

Gość januszku po 40
delikatnie zasugerowałem zwrócenie uwagi, żaden chałas:)

Ja jestem tylko ciekawa co by było gdyby żona zachorowała... Odszedłby? oczywiście nikomu tego nie zyczę, ale zwykle takie sytuacje są sprawdzianem dla obu stron kim są w rzeczywistości... Najwyraźniej w waszej sypialni od dawna cos sie psuło skoro popędziłeś w inną stronę.. Jeśli uciekasz od problemu w taki sposób jak zrobiłeś to z topikiem, czyli żegnając się bo sprawa stała się niewygodna, to nie dziwię się, że w życiu też jesteś nieodpowiedzialny...

Gość blackberry82
no po tym jak uciekl stad widac jego charakterek, egoista, pewnie nawet nie wie co to znaczy rozmowa, odmienne zdanie, partnerstwo, szkoda marnowac czasu na takiego drania

Gość blackberry82
ja mam 25 i jakbym na niego trafila to odrazu zadzwonilabym do zony i przyciela mu co nie co. Niemialby juz czym wymachiwac przed jakimis k.urwiszonami co sypiaja na pierwszej randce z 40 latkiem

Ha, ha :D januszku po... nie chce sie spierać kto zwykle zdradza, oszukuje itd... wina leży też po obu stronach, ale statystyki sa raczej nieubłagane :)

Gość blackberry82
no dokladnie statystyki mowia swoje........a jeszcze jedno te baby co ciagnal do lozka zonatych to powinni wysterylizowac ;)

Gość jesteś odrażający
a ta dziewczyna co z nim się przespała to ja w ogóle nie rozumiem takich kobiet. widzi, że żonaty a się za niego bierze. to jest po prostu obleśne. ja nie wiem co niektórzy mają w głowie, ale dla mnie to straszne. gdzie rozsądek, gdzie szacunek do siebie, do jakichkolwiek wartości? co się porobiło z tymi ludźmi...

nie bądźmy tacy radykalni... każdy ponosi odpowiedzialnośc za swoje życie... ;) Ale trzeba przyznać, że faceci polują, a kobiety łowią.. ;)

Gość januszku po 40
Puma-> statystyka jest pewnie zaburzona, bo "januszkowie" sie chwalą na lewo i prawo, zaś kobiety są dyskretniejsze;)

Gość januszku po 40
"ale nie żałuję. Wręcz przeciwnie. Przespalem sie z kobietą na 1 spotkaniu Było cudownie, wspaniale, dałem jej wiele cudownych orgazmów, a ona mnie. Zachowywalismy sie tak jakbysmy znali się od lat. To niesamowte, ona bardzo mi sie podoba Niestety jest dużo ode mnie młodsza, ja jestem zonaty, ona tez ma chlopaka, którego kocha i chce wyjść za niego. Dlaczego to zycie jest takie posrane?" jesteś odrażający-> przypomnę pierwszy post- dziewczyna kocha swojego chłopaka;) więc to że januszek jest żonaty to jakby już pikuś dla niej;)

Niekoniecznie :) Wystarczy posłuchac kobitek na ploteczkach ;)

Gość blackberry82
ja wam napisze jak to jest racja jest po dwoch stronach: januszkowie jesli zdradzaja to dla seksu, ktorego nie lacza z miloscia (oczywiscie sa wyjatki). Kobieta jesli zdradza to robi to z braku milosci, zrozumienia, laczy seks z miloscia. W wiekszosci sie zakochuje. Czesto rowniez powiadamia o tym meza i dochodzi do rozwodu. A "januszek pospolity" gzi sie na lewo i prawo, podziwia cycki a potem wraca do zony na grochowke. Jednym slowem proste myslenie "kloaka" jak u golabka.

Gość pod pomaranczowym...
Było cudownie to prawda ale...juz wiecej nie mozemy się spotkać :-(i tak kazdy wie zrobiłeś to z kimś z kafee,a ja nie chce sie ujawniać!Nigdy tego nie zapomne i wiem też ze nigdy nie będziesz MÓJ!!!:-(

Gość jesteś odrażający
co się porobiło, szkoda słów. kocha swojego chłopaka, chce za niego wyjść co nie przeszkadza jej iść z jakimś podstarzałym facetem do łóżka... nieźle można się uśmiać z ludzkiej głupoty i fałszu. broń boże od takich dwulicowych ludzi!!!! :o

Gość januszku po 40
miłość niejedno ma imię;) żyjemy w postmodernizmie i nic nie jest pewne, każde słowo trzeba re-definiować na każdym kroku;)

Po co tak a niego naskakujecie. Facet może bzykać kogo mu sie podoba i nie do wasz nalezy ocenianie co jest moralne a co nie. Bardzo często najwiecej do powiedzienia maja osoby które zdradzaja na potege,albo chciały by to zrobić tylko sie boją. Mnie tez nie rajcuje dotyk męża i gra wstepna. Dwadzieścia lat temu tak,ale nie teraz.Wiec moze jego zona tez nie ma juz smaka na niego? Ja wiem jakie czasem u mnie są kłótnie,bo mężowi sie chce a mnie z nim nie:(