Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość _bez czarnego tym razem_

CO SIĘ ZE MNĄ STAŁO???????????????????????????????????

Polecane posty

Gość _bez czarnego tym razem_

Nie lubie siebie za to, kiedys byłam inna... ale od kilku lat nie potrafie sie zmienic :( W czym rzecz? Otoz... pracuje, zarabiam ale prawie całosc idzie na opłaty.... Ale... nawet jesli cos mi zostaje NIE POTRAFIE sobie czegos kupic tzn. np. ide do rossmanna i chce kupic sobie np. żel pod prysznic. Podoba mi sie np. dove ale kosztuje 8 czy 10 zl i NIE POTRAFIE GO KUPIC i zwykle biore najtanszy żel np. za 2 czy 3 zł. Tak jest ze wszystkim, kazdym kosmetykiem.... i z ciuchami tez. Kupuje w lumpeksach ale i tak zwykle czekam do obnizki 50%... Ciagle sobie wszystkiego odmawiam... Ostatnio przyjechala moja mama i kazala mi wybrac sobie jakis ciuch w reserved... podobało mi sie prawie wszystko ale było strasznie drogie... i nie wybralam nic. Powiedzialam ze na allegro widzialam o polowe tansze... a i tak nie zamowilam... Wiem to chore... ale mam wyrzuty sumienia bo moj facet głownie płaci za jedzenie (ma wyzszą pensje) i ja zwykle dokladam mu sie ile tylko moge... Ostatnio bylismy w markecie, kazał mi wybrac sobie balsam bo mi sie skonczyl... i co? Podobał mi sie za 14zł, szłam juz z nim, ale odlozylam w koncu i nic nie wzięłam... CO SIE ZE MNĄ STAŁO?????????????????????????????????????????????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować