Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zycie uczuciowe

Pytam głównie porządnych facetów jeśli sa tu tacy

Polecane posty

Gość Zycie uczuciowe

Czy pewne jest że mój przyszły mąż ,którego byłam pierwszą dziewczyną kiedyś będzie chciał zobaczyć jak to jest z kimś innym? Prosze o poważne odpowiedzi

Gość vvvvv
Tak , dlatego każ mu się przespać z jakąś jeszcze przed ślubem :)

Gość E465
Nie wiem, nie znam Twojego faceta :P W kazdym razie ludzie sa rozni. Wiec nie ma jednoznacznej odpowiedzi, tak lub nie.

Gość Zycie uczuciowe
nie jest kobieciarzem z natury jest nieśmiały. Poznał mnie jak miał 25 lat i była jego pierwszą .

Gość mąż kochający żonę
Moja żona też była dla mnie pierwszą kobietą (wogóle pierwszą dziewczyną)...Kocham ją i wogóle nie myślę jakby to było z jakąś inną...

Gość Zycie uczuciowe
dzięki za odpowiedz cieszę się :) Wiem że nie wszyscy są tacy sami są jeszcze porządni faceci na tym świecie

Nie jest to pewne, ale jest prawdopodobne. Ale od chcenia do praktyki też jeszcze kawałek drogi...

Gość mąż kochający żonę
ja miałem 26 lat jak zaczęliśmy chodzić...więc jeśli twój chłopak jest podobny do mnie to nawet nie pomyśli o innej kobiecie..

Gość E465
No widzisz, masz odpowiedz. Jesli jest niesmialy, to pewnie nie ciagnie go tak do kobiet. A nawet, jakby chcial sprobowac z inna, nie bedzie mial odwagi :P A jesli czekal do 25 roku zycia, to chyba cos znaczy, prawda?

Gość Zycie uczuciowe
tak wiem znaczy że mogę być spokojna chociaz nigdy nie mów nigdy.Ale moim zdaniem jeśli w naszym związku będzie wszystko ok to nic takiego się nie wydarzy:)

Ja myślę, że prędzej może być na odwrót. Ktoś zabawiający się co noc z inną nie skończy z podbojami po ślubie... Znam takie przykłady. Facet 18 lat ślub bo wpadka i NIGDY nie zdradza żony. Natomiast koledzy, którzy chcieli się dłużej wyszaleć i hajtali w wieku lat 25-30 notorycznie jeżdżą na panienki. Nigdy im nie będzie dość :)