Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze o pomoc

czy w 36dc na usg bedzie juz cos widac?

Polecane posty

drigie mamusie i ciezarowki doradzcie mi czy w 36 dc (normalnie mam 26-dniowe) bedzie widac juz cos na usg? wiem ze to wczesnie, oczywiscie moglabym poczekac, ale chcialabym zrobic rodzinie i mezowi prezent na swieta i na usg isc jeszcze przed swietami w piatek wypadalby wlasnie 36 dc czyli 5 tydzien i 1 dzien myslicie ze ma sens taka wizyta? moja kolezanka byla w 39 dc i gin potwierdzil jej ciaze, ale czy w 36 bedzie juz cos widac? prosze doradzcie mi, tak bardzo chcialam isc i zrobic prezent a teraz sama nie wiem, nie chce sie rozczarowac...

Może, ale nie musi. Ja poszlam do lekarza w przypuszczalnym 6 tc i nie robil mi usg, tylko kazał przyjść za 2 tygodnie. Wtedy wszystkojuz było pięknie widać.:)

będzie widac pęcherzyk ciążowy, ale moze nie być widać zarodka jeszcze, i bedziesz się tylko denerwowac- pojawi się czy nie? odradzam. wiesz juz ze jestes w ciąży czy masz taką nadzieje?

dziekuje za odpowiedz caly czas jestem w rozterce i upewniam sie ze jednak nic nie zobacze i na prozno zaplace 80 zl - bo ide prywatnie no nic... jezeli jednak jest tu osoba ktora tak szybko zobaczyla cos na usg to prosze o wyepowiedz

wiem juz ze jestem w ciazy, bo zrobilam juz 5 testow i wszystkie z gruba i tlusta druga kreska :)

daruj sobie to usg. gratuluję 2 kresek :) jesli jeszcze nie powiedziałaś rodzinie o ciąży to sama wiadomość bedzie dla nich mega niespodzianką. ja chodziłam na usg co jakieś 2 dni od 6 tyg chyba( z powodu krwawien) i najpierw był sam pęcherzyk, kilka dni pozniej gdzieś tam mignął zarodek,ale był zbyt malenki zeby go zmierzyc, a serduszko i 4mm zarodek widziałam dopiero ok 8 tc.

upupu prosze o wypowiedz jeszcze inne osoby moze ktoras tak szybko cos zobaczyla, albo nie zobaczyla? podzielcie sie swoim doswiadczeniem

acha no nich to chyba faktycznie nie ma sensu, kurcze szkoda tak sie nastawilam ale widze ze wiekszosc osob nic nie zobaczyla wiec pewnie nie bede wyjatkiem dziekuje jeszcze raz za odp

moja koleżanka była na usg w 4 tygodniu ibyło widać pęcherzyk. Ja jestem obecnie w 3-4 od zapłodnienia. Na usg wybieram się 19 grudnia i liczę że też już coś zobaczę (byłam 7 grudnia i nic nie było widać - ale 19 grudzień to 2 tygodnie różnicy więc dlatego liczę że będzie widać pęcherzyk )

ja byłam w 30 dc i było widać jeden pęcherzyk , tydzień później były dwa - ale serduszka zobaczyłam po kolejnych 3 tygodniach