Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga12345

zdradzil mnie a ja mu wybaczylam- zaluje..

Polecane posty

Gość aga12345

Spotykalam sie z moim chlopakiem ponad rok czasu zakochana niesamowicie, bylam w stanie dla niego wszystko zrobic... pewnego dnia powiedzial mi ze mnie zdradzil...szok miesamowity-nespodziewane wyznanie:(( poczatkowo nie moglam mu tego wybaczyc - nie odzywalam sie, pozniej po jego przekonaniach i przeprosinach wybaczylam i to byl blad potem bylo tylko gorzej brak ufnosci..jak sie pozniej okazalo zdradzil mnie jeszcze nie jeden raz..teraz wiem ze jak chlopak zdradzi raz to bedzie juz to robic zawsze...

Gość ja bym nie wybaczyła
po takim czasie już Cię zdarzdił :o bez sensu nie zawracaj sobie nim głowy im szybciej o nim zapomnisz tym lepiej

Gość tak to prawda
ostatnie zdanie ;)

Gość aga12345
naprawde mi na nim zalezalo..przykro mi ze tak zrobil a jeszcze gorzej ze mu wybaczylam...

Jakbyś wybaczyła, to nie byłoby wątpliwości i tego topiku. Kopa w dupę dla gościa, zajeździsz się psychicznie.

Gość Nie masz co
o tym myslec i rozpamiętywac, kochałaś go on ciebie zdradził, przyznal się ty znowu mu zaufałaś, a on znowu ... nie raz tak bywa, trafiłaś na nieodpowiedniego faceta, to nie twoja wina ... On to jest przeszlość i do niej nie wracaj, bo po co rozdrapywać rany ? Żyj tym co jest i co będzie, a będziesz szczęśliwa, bo nie on jeden na świecie, pozdrawiam 🌼

Gość gfhg
ja bym nigdy facetowi zdrady nie wybaczyla i on doskonale o tym wie.naprawde podziwiam.jak sie czuje kobieta w takiej chwili: niedoceniana widocznie nie zaspokajala potrzeb mezczyzny dlatego szukal tego w ramoinach innej kobiety

Gość Nidgy nie mów
nigdy, są rożne sytuacje w życiu ...

Gość boli mnie bardzo
aaaaaaaaa dlaczego on sie przyznal? zapytalas go? po co sie przyznal? chcial zebys go zostawila? Facet ktoremu zalezy nie przyznaje sie pierwszy. dziwne...

Gość ale się uśmiałam
Facet ktoremu zalezy nie przyznaje sie pierwszy. dziwne... FACET KTóREMU ZALEżY NIE ZDRADZA!!!!

Gość aurelia355
tez mu powiedz ze go zdradzilas :) a potem go rzuc i powiedz ze tamten ma wiekszego