Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seen

Czy to jest dobry kandydat na meza?

Polecane posty

Gość Seen

Prosze napiszcie co myslicie o takim mezczyznie - wiek ok 30 -35 lat, wyksztalcenie wyzsze, mieszka z rodzicami, nie pracuje od 3 lat, bo zyje z odsetek od kapitalu ,jak rowniez z inwestowania na gieldzie itp, no i podobno moze nie pracowac wcale jeszcze kilka lat. Nie ma prawa jazdy , wiec nie ma takze samochodu. Nie oplacal w zyciu zadnego ZUSa bo nie pracowal na etacie, tym samym -nie ma ubezpieczenia zdrowotnego. W domu czasem cos ugotuje, posprzata, bywa ze cos naprawi ale zlota raczka to on nie jest. Lubi duzo dyskutowac. Wolny czas spedza raczej przed komputerem.

Gość nie nie nieeee
to jest zwykly len...ktory zyje z odsetek od kapitalu jego rodzicow. No, chyba, ze kiedys ciezko zapracowal na te pieniadze. Co nie zmienia faktu, ze moje podejrzenia wzbudza rowniez niechec do wyprowadzenia sie od rodzicow

Gość gtewe
odpowiedz : zły kandydat . Dlaczego ? Gdybys go kochała to bys sie nie zastanawiała przez sekunde . Niezaleznie od tego jaki jest czy ma zawodowe wykształcenie czy studia .

Gość fhfdg
nie no sorry chyba zartujesz :D

Gość Wybacz proszę
Dla mnie to typ frajera nie nadający się na męża.

Gość hgffe
lepiej popatrz na siebie smieciu .

Gość to musi być duży kapitał
skoro nie ma ochoty pracować, tylko żyje z odsetek, milioner = bardzo dobry kandydat na męża ale za młody, szukaj takiego po 90 roku życia

to jest chyba zależne od tego, jakie masz potrzeby. Poza tym uważam, że ciężko jest oceenić czy ktoś jest dobrym kandydatem, jeśli się z nim nie mieszka. Ja myślę, że pół roku pod jednym dachem i wątpliwości prysną

Gość troche-sie-boje
dziewczyno, facet po 30stce mieszkajacy z rodzicami? to juz go na WEJSCIU dyskwalifikuje, pomysl jak bys za niego wyszla i miala z nim dzieci? myslisz, ze by Ci pomagal skoro teraz nawet ledwo co se ugotuje? a idz mi z takim chlopem...mzo ei jest mily czy ma jakies tam znaczace dla Ciebie wartosci, ja bym jednak takiego meza nie chciala....bo te wsyztskie fakty za mocno zastanawiajace...

Gość Seen
Hmm on z rodzicami mieszka od urodzenia a ze mna "pomieszkuje" od prawie 3 lat. Pochodzi z innej miejscowosci niz ja i u mnie jest 2-3 tygodnie w miesiacu a reszte miesiaca spedza z rodzicami. Tworzymy zwiazek ale taki troche nie formalny, znaczy w jego opini taki zwiazek to nie zwiazek, bo nie mamy slubu. Ja sie obawiałam formalizacji ze wzgledu na wczesniejsze doswiadczenia.

Gość fhfdg
smiechu warte. sypiaj z nim dalej i pozwalaj mieszkac u ciebie. w koncu kopnie cie w du.... co za naiwnosc... boze :o

Gość to ty nie wiesz ile ma lat
??????/ miedzy 30 -35? a co dowód osobisty zgubił? benadzieja, hahahah

Gość Seen
wiem ile ma lat ale nie chcialam tego napisac, proste prawda?

Gość fhfdg
to jest duze dziecko, uciekaj od niego jak najdalej. duze dziecko to jeden z najgorszych typow faceta. wcale mnie nie zdziwi jak on nie bedzie chcial sie z toba zenic, a ze sexik ma za darmo to pewnie dobrze mu z tobą.

Gość Seen
Bardziej moi drodzy chodzi mi o to ze on nie ma prawa jazdy i wszedzie ja musze robic za kierowce , jasne , lubie jezdzic samochodem ale milo byłoby miec zmiennika. Wiec on 3 lat mysli o zrobieniu prawa jazdy i byc moze bedzie je robil po nowym roku ale w miejscowosci z ktorej pochodzi, co jak zaznaczyl wiazalo by sie z tym ze nie widywalibysmy sie juz tak czesto jak teraz. A tyle razy rozmawialismy o tym zeby to prawko zrobil u mnie w miescie :(

Gość anders
A może ma powód, żeby prawa jazdy nie robić? Nie każdy musi koniecznie je mieć.

Gość Seen
O co Ci chodzi Amancie?? Jakiego sponsora???

Gość fhfdg
mi sie wydaje, ze tobie bardziej zalezy na tym zwiazku niz jemu. chory jakis uklad... widac, ze sie w nim meczysz. odejdź od niego i poszukaj kogos normalnego

Gość fhfdg
skoro on 3 lata robi glupie prawko i zrobic nie moze to ciekawe jak dlugo bedzie sie decydowal na wspolne zycie z toba...

Gość Seen
W dzisiejszych czasach raczej ciezko zyc bez prawa jazdy, nie wszedzie dojdzie sie na nogach czy dojedzie autobusem w odpowiednim czasie, a drugie czesto w ogloszeniach o prace prawo jazdy jest wymagane .

Gość anders
Ja nie mam i nie będe nigdy miał prawka, a sobie radzę. Spokojnie obywam się bez niego. I też spedzam wolny czas przed komputerem :p

Gość szkoda tylko ze nie jest
"zlota raczka". No ale dzisiaj juz takich prawdziwych mezczyzn nie mozna spotkac na kazdym kroku ;) A reszta - ciekawa :classic_cool:

Gość Seen
Ja po prostu nie bardzo wiem co mam robic ... Jest mi z nim dobrze. Mowi ze powinnam sie cieszyc ze mam kogos kto tak umie inwestowac pieniadze ze nie musi pracowac. No dobra, ok. Ale na wypadek wypadku - on nie ma zadnego ubezpieczenia i koszty leczenie pokrywac musialby sam wzglednie jego .... zona . A ja nie mam lokat , za to mam dziecko na utrzymaniu (moje własne)

Bredzisz jak powalona. Co tak naprawde problemem? To ze nie ma prawa jazdy? Chyba powinnas sie raczej zastanowic czemu dorosly facet mieszka z rodzicami i kompletnie nic nie robi w zyciu.

Gość anders
Jak masz dziecko to sie ciesz, ze ktoś cię w ogóle chciał a nie wybrzydzasz.

Gość Seen
No jasne mozna zyc cale zycie bez prawa jazdy, podobnie jak bez pracy , prawda?? :D

Gość moim zdaniem to są głupie
rozważania bo najważniejsze jest czy kocha ja, czy jest im dobrze moze byc tak ze jesli pobiora sie beda sobie wspolnie wiedli beztroskie zycie z tych odsetek ;) i tyle skoro umie zainwestowac dobrze to taką skonczoną ofermą nie jest... problemem wydaje mi sie to, ze to ona nie jest pewna tego co do niego czuje

Gość fhfdg
mniejsza juz o to, ze nie ma prawka. czemu on nie chce sie z toba pobrac i zamieszkac razem, zalozyc normalna rodzine? a nie tak lata sobie od ciebie do rodzicow i tak wkolko, bez sensu :o on nie dorosl do normalnego zwiazku...

Gość fhfdg
a mi sie wydaje bardziej, ze ona nie jest pewna tego co on do niej czuje...