Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczek świętojański

Chcę spróbować sexu z dziewczyną

Polecane posty

mam 25 lat, zawsze byłam heterosexualna, ale ostatnio coraz częściej marze o seksie z dziewczyna. Pragnę pieścić kobietę, na sama mysl o tym ze dotykalaby mnie inna kobieta czuje podniecenie. To musi być fantastyczne doświadczenie, kobiece ciało jest takie delikatne. Bardzo chciałabym to zrobić,a le nie znam odpowiedniej osoby. Jeśli miałyście takie doświadczenia opiszcie je!

Gość spróbuj z Biedronką

Gość hgffee
JEstes facetem ! .

nie jestem facetem, jestem dziewczyną i mam nadzieję, że zrealizuję moje fantazje

Gość cokka
robaczku....zostaw namiar na siebie.....odezwe sie szukam tego samego:) pozdrawiam

Gość Lisica 86
Też jestem hetero. Ale pieściłam się już z kobitą. I nie żałuję, myślę by kiedyś to powtórzyć. ;)

Jestem z Wrocławia, jeśli ktoraś z Was miałaby ochotę to nie widzę przeciwwskazań... :) A tak poważnie to naprawdę jeśli jest tutaj jakaś fajna dziewczyna z Wrocławia i ma podobne tęsknoty niech zostawi swojego maila.

Gość Drogi robaczku
Ja też miałam takie chęci, i spróbowałam...raz, urwał się kontakt niestety, a teraz bardzo tęsknie za seksem z kobietą, i często niestety fantazjuje o tym podczas seksu z moim partnerem, naprawde uwazaj bo raz sprobujesz i bedziesz za tym tesknila do konca zycia. To jest wspaniale uczucie ale zdecydowanie na dluzej lub na stale niz na przelotna znajomosc.

Mi też się coś takiego marzy :) Kobiety są zdecydowanie fajniejsze niż faceci :p

Gość Doświadczona001
Mam męża i... mam kobietę. Uważaj, bo NIGDY w sexie z mężczyzną nie zaznasz takich wrażeń, takiej czułości i takiej delikatności, jak z kobietą! I zgadzam się z tym, że już zawsze tego brakuje... Faceci są z Marsa... Pozdrawiam

Ech tam to przereklamowane, ale Wasi faceci.. no... bo.. cicho bedę.. ale wiem swoje!

miałam z kobietą ,ale czułam się niespełnona brakowało mi ..... fiuta takiego ktory własnie mnie podnieca gdy jest w erekcji tej owłosinej klatki ejjjjjj..... podnieciłam się

wlasnie.....kobieta to kobieta.....z niczym nie porwna sie tej delikatnosci i subtelnosci....kto zna tak dobrze nasze cialo jak nie kobieta..... jestem bi i dobrze mi z tym:) szukam...no wlasnie szukam kobiety z podobnymi pragnieniami...fantazjami......takiej ktora nie rozmysli sie za chwile.....ktora pozwoli mi odkryc to co we mnie sie kryje....przy ktorej bede mogla byc soba:)

To ja drogie panie chce sie zapisac i chetnie sobie popatrze(tylko i wylacznie) :P :D.

Gość BBBBBBBBBBBBB
tak, pieszczoty z kobietą doprowadziły mnie do tego, że....strasznie chciało mi się fiutka!!!!!!!!!!!!!!!:)