Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiolka fiolka

Wiarygodność usg

Polecane posty

Mam do Was pytanie czy spotkałyście sie z sytuacją że lekarz pomylił się określając płeć dziecka na podstawie usg ???

Gość aniaaaaaaaaaaa
tak,oczywiście można się pomylic dużo zależy od jakości aparatu usg i doświadczenia lekarza

Nowy aparat,podobno super specjalista,i trójwymiarowe usg w 30tc.Na płyte nagrany film a na nim jajka i siusiak.......spójrz kogo urodziłam w kwietniu tego roku.

Dzis zaczal sie u mnie 19tc.Tydzien temu jak wykadowalam na jeden dzien w szpitalu zrobiono mi trojwymiarowe usg o ktorym pisze kolezanka z gory.Miedzy nozkami pokazal sie siusiak co nas z mezem bardzo uszczesliwilo bo razem choc osobno... mamy dwie corki:)Lekarz powiedzial ze wyglada na chlopaka aczkolwiek moze to byc rowniez dobrze rozwinieta dziewczynka.Ja tam wiem swoje i widzialam swoje slicznego ptaszka po tatusiu;)

Jackopt śliczna parka . Oj też bym bardzo chciała żeby w moim przypadku lekarz też sie tak pomylił ;)Powiedział ze będzie chłopak a ja nie ukrywając wolała bym dziewczynkę .Jednego chłopca już mam a parka no cóż ❤️

mnie sie nie pomylił, ale ja pod tym względem miałam lekarza bardzo doświadczonego, pomylił się ogromnie na ostatnim usg co do wagi, ale ostrzegł mnie, że tak może być

U mnie wszystko się zgodziło. I płeć (dziewczynka) i waga (przepowiedział 3700, było 3650). Natomiast koleżanka z sali u 2 różnych lekarzy miała zapowiedzianą córcię, a urodził się Staś :)