Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia25l

Jak to jest z tą kawą w 8-9mc, mogę wypić bo aż mnie skręca!

Polecane posty

Gość anusia25l

Rano piję lekką rozpuszczalną ale ostatnio mam oggromną ochotę na parzoną kawę!! Jak na złość nigdzie nie moge dostać bezkofeinowej a mnie aż skręca żeby sobie nie zrobić :o Czy to nie będzie za dużo jak rano wypijam rozpuszczalna apopołudniu parzoną sobie zrobię?

Pij rozpuszczalna CARO jest polecana dla kobiet w ciazy,bez kofeiny,z cykorii i zboz.Jak zalejesz mlekiem smakuje jak Latte Machiatto:D!!!!

Gość kwadratowe jadro
ale ona chce parzana :o mysle, ze mozesz. popadanie w skrajnosci tez nie jest dobrym rozwiazaniem

Gość rob jak uwazasz
ale podobno kofeina moze wstrzymac prace serca plodu. nie mam pojecia w jakiej musi byc ilosci i do jakiego wieku plodu. lekarza zapytaj lepiej. ja w kazdym razie nie pije kawy z kofeina i tez mnie skreca. ale baby wazniejsze:)

Gość a czemu tak myslisz kwadratowe
jajo?

Jak masz cisnienie dobre to jedna kawa nie bylaby grzechem,choc ja sama tez nie pije...

Gość wree
jezu dziewczyny od jednej czy dwóch kaw nic się nie stanie, opanujcie się

Gość kwadratowe jadro
bo i palilam papierosy i pilam kawe a dzieciaka mam idealnie zdrowego

Gość anusia25l
Staram sie powstrzymać ale ciąąągnie!!

Filiżanka kawy jest w ciąży dozwolona, musiałaby wiadro wypić, żeby dziecku coś było. Dziewczyny więcej rozsądku:)

a czemu nie wolno??? ja tam się nie katowałam będąc w ciąży.... nadgorliwość gorsza od faszyzmu.

ja też piłam w ciązy kawę, i czerwone wino czasem :) na codzień piłam inkę, ale przynajmneij ze 3 razy w tygdoniu parzona kawę albo rozpuszczalkę tez piłam i nei zaszkodziło, a ciśnienei całą ciążę miałam bardzo wysokie :)

Gość a czemu tak myslisz kwadratowe
to dobrze ze chociaz nie cpalas w ciazy... nie dawaj ludziom takich rad jak sama jestes kiepska matka

Gość kwadratowe jadro
a skad ty dziecie masz niby wiedzec jaka ja matka jestem :o

Gość jestem mama kwadratowa
piekna ,ladna no i zdrowa...

a czemu tak myslisz kwadratowe - kto dal ci prawo do ocenia innych??!!taka idealna bylas i jestes??kwadratowe jadro nie przejmuj sie tutejszymi opiniami przewaznie wyglaszaja je osoby ktore w zyciu dziecka nie mialy..:( jesli chodzi o picie kawy.Niejeden lekarz nie raz mowil ze mam sobie niczego nie odmawiac.Fakt ze alkoholu nie pije w ogole ale nigdy tez mi nie smakowal wiec nie czuje potrzeby zeby wypic lampke wina czy szklanke piwa.Jesli chodzi o kawe to pije rano slaba rozpuszczalna z mlekiem.Nawet sie ze mnie smieja ze pije kakao bo wiecej w kawie mleka niz wody:)czasem choc malo kiedy wypijam druga kawe po poludniu.Mysle a nawet jestem tego pewna ze popoludniowa kawa nawet nie zaszkodzi malenstwu pod warunkiem ze nie masz problemow z cisnieniem choc tak jak kolezanka wyzej powiedziala poradz sie lekarza..:)

całą ciąże piłam rozpuszczalną kawę z mlekiem jedną dziennie pytałam sie również lekarza czy w trakcie karmienia też mogę powiedział że jedna słaba absolutnie nie zaszkodzi więc piłam podczas karmienia też dziecko nie miało żadnych dolegliwości kolek i problemów z brzuszkiem

rano mam cisnienie w granicach 90/60 ...jeśli mam się faszerować tabletkami by je podnieść to wolę kawę--przynajmniej produkt w granicach normy naturalny:) i piję