Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężko...

CHCĘ PODWIĄZAĆ JAJOWODY!!!

Polecane posty

Gość ty sobie mózg
" Idź się doucz! To dlaczego tabletki zaczyna sie brać się w dniu wystąpienia miesiączki - bo to znaczy że kobieta nie jest w ciąży!" Aleś ty tępy. Bierze się od 1 dnia cyklu, zeby antykoncepcja była zachowana OD PIERWSZEJ TABLETKI! Można też brać od innego dnia cyklu ale wtedy trzeba się dodatkowo 7 dni zabezpieczać i o tym też jest w ulotce!!!

Gość i po co ta debilna dyskusja
o jezuuuuu,debilka rzuciła głupim txtem a Wy sie wszyscy burzycie,dajcie spokój...

Gość hazel
gdyby kobieta podpisała oświadczenie,że sie zgadza na operację mimo ryzyka (o którym została powiadomiona), to nie mogłaby mieć żadnych roszczeń do lekarza!

Gość po cholere...
o ja pier... jaka logika! bierze sie PIERWSZE OPAKOWANIU w dniu miesiaczki! PIERWSZE!!! nastepne po 7 dniach!, nie ma krwawienia?idziesz do lekarza, stwierdza sie ciaze odstawia... i luz:) a logiczne ze nie mozna brac ich pozniej, bo to hormony! zadnych lekow w ciazy!przeciez kto madry bierze hormony w ciazy?no trzeba odstawic... ALE TO JEST LOGICZNE~!!!

Gość po cholere...
Moglaby, bo wystarczy,ze poda,ze byla mlodna, zastaraszona i inne bzdety! a lekarz co by nie bylo nie mial prawa!

Gość hazel
Dobra spadam. W tym kraju jeszcze długo ludzie bedą dyktować innym co mają robić z własnym życiem!

Gość ty sobie mózg
" gdyby kobieta podpisała oświadczenie,że sie zgadza na operację mimo ryzyka (o którym została powiadomiona), to nie mogłaby mieć żadnych roszczeń do lekarza!" No bez kitu, głupi jak but! Podwiązanie jajowodów w Polsce jest zabiegiem NIELEGALNYM. N-I-E-L-E-G-A-L-N-Y-M. Dotarło Żadne oświadczenia i cuda na kiju niczego tu nie zmienią. Niech jedzie do niemiec i tam kombinuje.

Gość hazel
Twierdze, ze nie powinno być nielegalne. Tępy bałwanie!! To że jest nielegalne, jest głupie!!!! A ewentualne wątpliwośći prawne rozwiązałoby oświadczenie kobiety!

Gość ty sobie mózg
Wbijam co twierdzisz ale do tej pory piszesz totalne brednie - jakie oświadczenie, jaka taka sama antykoncepcja jak tabletki! Idź się napij bo do myślenia to się nie nadajesz.

Gość po cholere...
Nikt jej nie dyktuje...owszem kazdy robi co chce...ale do cholery niech nie liczy,ze ktos dla jakiejs ksiezniczki z bajki bedzie prawo łamal :) niech jedzie i wiaze co sobie chce...jak ma tylko kase i odwage :) i pewnosc ze partner sie nie zmieni?bo co jak nastepny bedzie chcial...heh he ...a zreszta, tez sobie ide... po co dystkytowac o moralnosci z kims...kto nie wie co oznacza to slowo!see yaaa

Gość hazel
Poza tym, autorka może wyjechać do kraju w którym to jest legalne i nie ma co sie tak oburzać! Jej prawo! Teraz to już naprawdę spadam.

Gość po cholere...
ROZUMIESZ!!!czy bedzie oswidczenie czy nie! PRAWO ZŁAMANE! to tak jakbym napisala oswiadczenie,ze nie popelnilas zbrodni, jak mnie zabijesz! ale zbrodnia jest!i pojdziesz siedziec! rany...po co ja sie w to wdalam, ide ...

Gość po cholere...
niech jedzie...a nie szuka pomocy u normalnych ludzi.!!! pap

Gość hazel
To powinno sie zalegalizować ten zabieg i już!!!!!!!!! Szkoda słów!

Gość po cholere...
łacznie z aborcja, i innymi , eh... niech juz jedzie a nie pisze na forum...

Gość cieeeeeekawe
Zawsze mnie zdumiewa jak zawartość cudzego brzucha, lub ten brzuch bez zawartości dodanej, czudze jajniki podwiązane lub nie, tudzież inne cudze sprawy podniecają ludzi kochających się wpieprz.ć w cudze życie. Może każdy zająłby się własnym tyłkiem to byłoby lepiej na tym świecie. Czasem myślę, że całkiem blisko nam do tego społeczeństwa, które tak niedawno spaliło miliony kobiet jako czarownice. Szanujmy inność i odrębność drugiego człowieka i jego prawo do samostanowienia.

Gość po cholere...
zatem powiedz?po co kto pyta o zdanie skoro jest taki pewny swojej decyzji? ? ? i dlaczego oczekuje sie od kogos,ze bedzie dla kogos lamal prawo, no prosze Cie... niech sobie wytnie nawet mozg, ale niech nie wcisak ludziom ze to jest normalne, buzka, niechce mi sie o tym dyskutowac... koniec

Gość hazel
autorka nie chce łamać prawa, ona chce wyjechać do kraju gdzie to jest legalne! Zgadzam się z cieeeeekawe w 100%!!!!! Moher siedzi na kafe!

Gość po cholere...
no i dzierga berety, no to niech jedzie tam gdzie dozwolone, luz... ale czemu ma pretensje, ze w Polsce tak nie jest, rany, jakby chciala to zrobic, to by znalazla klinike, pojechala i wiazala, a nie pisala idiotyzmy o ibupromie i innych...wycinajcie co chcecie, ja chce miec dzieci, wiec...jej wybor

Gość czyyyyyyytajcie
up up

Gość sluchajcie
znam osobiscie pania w bardzo zaawansowanym wieku ktora poszla do szpitala na zabieg operacyjny bedac mloda kobieta i jej maz nie chcial miec wiecej dzieci wiec przy okazji zalatwil z lekarzem zeby ten podwiazal jej jajniki a ona otym nie wiedziala,dopial swego bo mial jednego syna a ona dowiedziala sie o tym duzo lat po tym i to bylo jakies 60 lat temu w polsce,pani miala wielki zal do swego pana ale dozyla z nim starosci,

Gość paaaaniiii
pani powinna pozwac swojego pana i zgarneła by sporo kasy z tytułu odszkodowania

Gość hazel
Jak widać prawo można łatwo ominąć. Prawny zakaz wcale nie powstrzymuje tego procederu. Dla mnie to jest skurwysyństwo, co ten facet jej zrobił! Kobieta powinna sama o tym decydować!!

Gość jaaaaaasneeee
a jakby ona podwiazala i nic mu przez tyle lat nie mowila to juz nie byloby skurwysynstwo?

Gość sluchacie
panu sady na tym swiecie juz nic nie zrobia raczej na tamtym ale nie mam tyle odwagi zeby ta pania zapytac o to no bo jak ona dowiedziala sie o tym kiedy juz nie mogla urodzic to co to zmieni,bala sie samotnosci,opuszczenia wiec tolerowala to co zrobil,nie mowcie ze nie znacie osob ze swego otoczenia ktore sa ze soba wylacznie z przyzwyczajenia i co wiecej jest im z tym dobrze i zyja do smierci,a moze maja anielskie serca i potrafia przebaczyc.