Dwa donuty pączek tak 90 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Gorące piątki z stypiara Nie zazdrość jusz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, malchik gay napisał: Jakbyś tak bardzo chciała wiedzieć to nikt Jej nie miał świinio ty kłamliwa Czeka na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No siostra czasem przesadza nie wiem po co ucieka z pokoju jak poparzona gdy się przebieram. Po prostu długo mieszka osobno i może dlatego. kurrrwa nie dziwię się nie każdy chce oglądać obleśne ciało knura z 13 cm fiuuutkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 90 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: To znaczy tylko że było za mało mebli w domu, nie żadne Bóg, honor, ojczyzna. Tesz jedynaczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, malchik gay napisał: kurrrwa nie dziwię się nie każdy chce oglądać obleśne ciało knura z 13 cm fiuuutkiem Jesteś gejem. Wszyscy wiemy od dawna. Naprawdę tu nie robimy krucjat na pedałów. Po co ta szopka uszaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Jesteś gejem. Wszyscy wiemy od dawna. Naprawdę tu nie robimy krucjat na pedałów. Po co ta szopka uszaty? Chyba ty jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 90 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, malchik gay napisał: kurrrwa nie dziwię się nie każdy chce oglądać obleśne ciało knura z 13 cm fiuuutkiem Miałem 83kg i wygląd czada w stypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, malchik gay napisał: Chyba ty jesteś No ja jestem bo mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 36 Napisano 1 godzinę temu Jesteś zakochany w sryniku od lat owsik. Fasisto uszaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 187 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tesz jedynaczka? Tak. Wiem, nie znam najwyższego poświęcenia oddać siostrze łóżko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 318 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie zazdrość jusz tak Już mnie nie cytuj. Wyczerpales dzienny limit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 90 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Już mnie nie cytuj. Wyczerpales dzienny limit. Jak mi obiecasz że wsadzisz 11 w elke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 90 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Tak. Wiem, nie znam najwyższego poświęcenia oddać siostrze łóżko. To ciężko dyskusji, różnie w życiu może być to taki przykład np siostra myśląc o duże pieniądze np z wygranej lotto mówiła że dała by mi sto tysięcy euro ja na hossie myśląc że mlny blisko chciałem jej spłacić kredyt hipoteczny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: To ciężko dyskusji, różnie w życiu może być to taki przykład np siostra myśląc o duże pieniądze np z wygranej lotto mówiła że dała by mi sto tysięcy euro ja na hossie myśląc że mlny blisko chciałem jej spłacić kredyt hipoteczny. A co przyjechała ze szwagier koks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 90 Napisano 1 godzinę temu Tu nie znajom żadnych wartości oprócz orgazmu i pieniędzy więc pewnie wlasne rodzeństwo rodzinę by pozwali o zachowek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 90 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: A co przyjechała ze szwagier koks No pomóc z pogrzebem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No pomóc z pogrzebem A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 187 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To ciężko dyskusji, różnie w życiu może być to taki przykład np siostra myśląc o duże pieniądze np z wygranej lotto mówiła że dała by mi sto tysięcy euro ja na hossie myśląc że mlny blisko chciałem jej spłacić kredyt hipoteczny. Ja też mogę pomyśleć, że jak wygram 20 baniek to dam komuś 100 tys. Spokoz rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 36 Napisano 1 godzinę temu Ja bym dala z milion w rodzinie nic nie ginie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 318 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak mi obiecasz że wsadzisz 11 w elke Nawet nie poczuje:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 7 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No pomóc z pogrzebem Czyli zapłacić za niego bo inaczej truchło matki by chował MOPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 90 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Ja też mogę pomyśleć, że jak wygram 20 baniek to dam komuś 100 tys. Spokoz rozumiem. Moja siostra nie była by bezdomna jak sernik w namiocie nie stawiam swojej wygody nad jej życie. Sama nalega żeby jom wymeldowac ja nie widzę potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 90 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, malchik gay napisał: Czyli zapłacić za niego bo inaczej truchło matki by chował MOPS 54tys miałem wtedy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 90 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Ja też mogę pomyśleć, że jak wygram 20 baniek to dam komuś 100 tys. Spokoz rozumiem. Tu raczej chodzi o to że jedna z pierwszych myśli bo mamy tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: 54tys miałem wtedy Tak oczywiście a za pogrzeb siostra płaciła i nawet ciuchy ci musiała kupić bo byś w bluzie z gimnazjum poszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 534 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Nawet nie poczuje:/ Ej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: Tak oczywiście a za pogrzeb siostra płaciła i nawet ciuchy ci musiała kupić bo byś w bluzie z gimnazjum poszedł To się nazywa łeb do interesu incelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 90 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, gej w kryzysie bezdomności napisał: Tak oczywiście a za pogrzeb siostra płaciła i nawet ciuchy ci musiała kupić bo byś w bluzie z gimnazjum poszedł Przecież pokazywać wyciąg konta ile razy jeszcze te samo będzie walkowane. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: To się nazywa łeb do interesu incelu Na szczęście jego siostra też ma i wkrótce pasożyta się pozbędzie ze swojego mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Przecież pokazywać wyciąg konta ile razy jeszcze te samo będzie walkowane. Jedyne co robiłeś to mitomaniłeś od kilkunastu lat już na kowbojkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach