Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajacaa

Czy wasi faceci kochają Wasze rozstepy?

Polecane posty

Gość a ja nie spotkalam faceta
ktory by nie wiedzial co to sa rozstepy teraz wszyscy tacy wyszkoleni,heh a ja mam cale cialo porwane zrobilo mi sie tak w 4 klasie podstawowki teraz mam 25 lat a wstydze sie rozebrac nawet u lekarza zaden facet nie widzial mnie nago jeszcze i chyba nie zobaczy

JA tez je mam:) ale jak sie o nie dba..pielegnuje....masuje je.....i z czasem zaakceptuje to nawet ja juz ich nie zauwazam;) Jesli bedziecie myslaly tylko o nich to jasne ze kazdy je zauwazy;)

Gość rozstepy sa brzydkie
i niemile.Kobiety dbajcie o siebie a nie pokazujecie na basenie czy zakladacie obcisle mini lub spodnie i wam te wszystkie faldy wychodza na wierzch.To nie tylko moje zdanie ale tez mioch kolegow.Mam 25 lat wiec nie jestem jakims pryszczatym gowniarzem

Gość Tez potwierdzam
Mam dziewczyne i jak biore ja w pozycji na pieska to wtedy najwiecej tych rozstepow widac na dupie.Chyba z nia skoncze

DO nie pryszczatego gowniarza:) wiesz to zalezy jak ktos o siebie dba,.....ja na przyklad mam rostepy....od 14 roku zycia....tylko dlatego ze bardzo szybko roslam;( i jestem wysoka....nic mi sie nei wylewa ze spodni....dbam o siebie...chodze w mini... nie wpadajmy w skrajnosc,,,,jest rozniaca miedzy zadbana kobietka z jakimis defektami a taka ktora chodzi i wrecz chwali sie jak strasznie zle wyglada...

Gość bum tarara bum
Brzoskwinka, za późno, już są dupkami:P