Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnapryszczykowa

krosta ktora utrzymuje sie 4 miesiace!!! co to jest???

Polecane posty

Gość smutnapryszczykowa

zrobilo mi sie cos jakby krosta na brzuchu u gory. kurcze nie mam pojecia jak sie tego swintwa pozbyc, bo mam juz to prawie 4 miesiace!!! jest wielkosci pryszcza, jest wypukle, cimnorozowe i takie jakby zaschle... jakby suche i dosc twarde w dotyku. co to jest do cholery??? nie chce tego!!! wyglada jak trzeci sutek:(

Gość Allpain
idz do dermatologa:) nic nie stracisz a może pomoże:) bo ja nie wiem co to jest.

Gość asderkas
Moze Ty idz do dermatologa lub onkologa z takimi duperelami nie ma zartow ... tym bardziej ze utrzymuje sie to kilka miesiecy ;/ Moja znajoma ma ostatnie stadium czerniaka, bo zlekcewazyla ropiejace znamie na posladku ... Serce mi sie kraje ... bo lekarze dali jaj kilka miesiecy zycia ;/ a ma tylko 21 lat :(

Gość smutnapryszczykowa
kurcze, no to mnie nastraszylas. to wyglada jak suchy rozowy pryszcz. ma srednice jakies 3 mm. nie boli, nie rosnie, nie zmienia sie. tylkoze jest juz 4 m-ce i nie znika!!! chyba sie przejde do tego lekarza:(

Gość mialam kiedys takie cos za uch
za uchem. nie mozna bylo wycisnac za cholere, wiec przebilam zdezynfekowana igla i wycisnelam. wyszlo takie biale cos twarde, ale nie dziwo,ze twarde bo mialam to chyba z 7 miesiecy.

bo to zakrzepiona ropa....ja tez mialam na udzie,musialam igla przebic by w koncu wyszlo ;/ to sie robi od mieszka wlosowego,gdy jest zapalenie