Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo12

nigdy sie juz nie zakocham, nigdy to jest okrutne uczucie.

Polecane posty

Rok temu kiedy w moim związku sie waliło, zwrócił na mnie uwage pewien chłopak, ale tylko spojrzenia itd, nic innego, iskrzyło miedzy nami jak nic. Później osłabło i chciaż juz minął rok to ciagle czuję coś do niego, on ma dziewczyne ja mam też kogoś. nie raz przychodzi do nas a ja ciągle jestem pod jego urokiem. co zrobic żeby to skończyć????????????????? chciałam się z nim tylko zaprzyjaźnic i może z jego dziewczyna też ale nie wiem co z tego wyniknie. dodam że mi serce peka , po co on to wszystko zaczął , po co zwrócił na mnie uwagę, teraz to ja się męczę.

błagam tylko nie krytykujcie mnie to on zaczął. ja nie chcę odbijac dziewczynie chłopaka

Gość na litość BOSKĄ
Karo, masz dopiero 12 lat i używasz wyrazu "związek". Nie sądzisz że jesteś zbyt młoda na coś takiego? rozumiem że pewnie jesteś dość wysoka i kobieca ale wiek jest wiekiem. Jesteś dzieckiem, masz na to czas !!!

Gość A to drań
ale tylko spojrzenia itd, nic innego Zabij gada !!!

Gość zazuu
Widocznie facet, z ktorym jestes w zwiazku, traktuje Ciebie zbyt dobrze, ze nie masz nic innego na glowie. Nie myslalabys o dyrdymalach.