Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy znacie przypadki, że ktoś się nie obronił?

Polecane posty

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Jak masz dobrą średnią i sama pisałaś pracę to na pewno się obronisz. Ja miałam średnią 4,5 pracę sama wypociłam ale straszne to było przy obronie jedno pytanie tak nawymyślałam że moja biedna pani promotor tylko oczy robiła wielkie a 4,5 na dyplomie mam:) A znam chłopaka co kupił pracę i mu jakiś debil tak namieszał w bibliografii w ogóle jakieś nieistniejące nazwiska itp i się przyznał przed komisją że kuzyn mu pisał haha wyleciał z sali aż zakrętu nie mógł wyrobić

Gość ta co sie na tych spr zna
przeczytaj swoja prace dokladnie dwa razy i jak nie rozumiesz niektorych zagadnien to poczytaj o nich w necie i na pewno NIE wyluzuj sie!!!! stres powoduje, ze nasze mysli wchodza na 'szybsze obroty' i wtedy latwiej i wiecej zapamietujemy

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Jak masz dobrą średnią i sama pisałaś pracę to na pewno się obronisz. Ja miałam średnią 4,5 pracę sama wypociłam ale straszne to było przy obronie jedno pytanie tak nawymyślałam że moja biedna pani promotor tylko oczy robiła wielkie a 4,5 na dyplomie mam:) A znam chłopaka co kupił pracę i mu jakiś debil tak namieszał w bibliografii w ogóle jakieś nieistniejące nazwiska itp i się przyznał przed komisją że kuzyn mu pisał haha wyleciał z sali aż zakrętu nie mógł wyrobić