Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damla

Mam problem...

Polecane posty

Gość Damla

Moj ex chce do mnie wrocic po trzech latach po rozstaniu. Sama nie wiem czego chce.Jak mam zareagowac na cos takiego?

Gość hmmmmmmmmmmmmm
"Sama nie wiem czego chce" wrocic????

Gość Damla
To jest dosc skomplikowane. 3 lata temu to on mnie zostawil dla innej. Po zerwaniu chcialam urwac z nim kontakt, ale on ciagle o sobie przypominal przez maile czy smsy. I nagle bum!!! Napisal mi w mailu, ze tesknil za mna, popelnil blad i chcialby wszystko naprawic, abym tylko dala mu szanse

Na zdrowy rozum, facet, który zostawia, a potem chce wrócić nie jest wart funta kłaków. :)

Gość Damla
Napisal mi rowniez, ze chce o mnie walczyc, ale nie wie jak

Gość Damla
sisi--> czyli uwazasz, ze powinnam mu jasno i wyraznie powiedziec, zeby sie nie wysilal bo i tak nic z tego nie bedzie?

Gość vvps
a jestes teraz z kims w zwiazku, czy jestes sama?

Gość Damla
W zasadzie przez te 3 lata bylam sama. Byly jakies przelotne znajomosci, ale nic trwalszego. I tu nagle moj byly po trzech latach chce wrocic

Masz mu wyraźnie dać do zrozumienia, że minęło 3 lata. Miał czas, żeby przez te 3 lata spytać czy jeszcze żyjesz, co robisz, czy może czegoś potrzebujesz. Moim zdaniem ten powrót nie wróży niczego dobrego bo skoro ktoś tak łatwo przekreśla ileś tam lat w związku, to znaczy, że do związku nie dorósł. Nie sądzę, żeby zrozumiał cokolwiek z tego co zrobił, jak się czułaś, kiedy on Cię zostawił. Po prostu, teraz jest sam i liczy na to, że zapełnisz mu tę pustkę do następnego rozstania. Łatwość z jaką kobiety przyjmują tych, którzy je opuszczają w najbardziej przykry sposób, świadczy także o tym, że nie znają swojej wartości i dają się nabrać na palanta, który doskonale wie, że może manipulować ich uczuciami. Tak to wygląda jeśli chodzi o jednostronną miłość, o miłość ze strony porzuconych kobiet, czy mężczyzn. Łatwowierność w cudowne \"ozdrowienie\" jego duszy jest porażająca. A potem zakładacie nowe topicki, w stylu: Dlaczego mnie zostawił ? :O

Gość Damla
sisi--> a czy tego nie zmieni fakt, ze w zasadzie przez te 3 lata on ciagle o sobie przypominal? To nie jest tak, ze nagle po takim czasie napisal, ze chce wrocic. Wiem, ze On nadal z nia jest, ale napisal, ze zadnej kobiety nie bedzie kochal tak jak mnie. Pytalam, czemu w takim badz razie zostawil mnie dla innej.Powiedzial, ze bardzo mnie kochal (i kocha), ale wiele rzeczy mu brakowalo w naszym zwiazku. Mowil, ze czesto czul sie samotny. Nigdy nie planowal mnie zostawic dla innej.Po prostu poznal ja przypadkiem i jak stwierdzil zauroczyla go swoja dojrzaloscia i rozsadkiem. Pomimo tego nigdy nie przestal mnie kochac. Stwierdzil, ze w kazdym zwiazku z kobieta bedzie sie meczyl, bo wie ze jestem ta jedyna i przez ten czas wiele zrozumial

Gość a Tobie na nim
jeszcze zalezy?? co Ty do niego czujesz? bo chyba o to najbardziej teraz chodzi

Gość BBBBBBBBBBBBB
niech z nia zerwie a potem to zobaczysz, czy pozwolić mu wrócić...