Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby wszystko dobrze...

a jednak,wiem,ze on BYL tym jedynym...

Polecane posty

i nie mam nastu lat!!!! K...wa!!! Czemu to zycie takie niesprawiedliwe?!?

Gość Nie zwalaj na życie
Co narozrabiałaś ?

Gość takamala
chlopak...albo nieodwzajemniona milosc...pewnie

wlasnie nic!!!kochalam tylko faceta i ciekawe,k....wa!po co???zeby teraz tylko cierpiec.Co to za pojebusy,ze nie przyjmuja od nas tego co najpiekniejsze w zyciu!?!

Gość odszedł
.... bo wreszcie przejrzał na oczy i zobaczył jaka jesteś wulgarna ! Kto dzisiaj chce mieć wulgarną kobietę przy swoim boku ?

wulgarna???To tylko sposob na przetrwanie,-walka i jeszcze raz walka!Zrozumiesz kiedys,jak poczujesz to co ja teraz...nie zycze Ci jednak,obrzydliwe...

Gość odszedł
... a , co ty takiego wielkiego czujesz co by miliony kobiet przed tobą nie odczuwały . Rozpaczać za chłopem , którego wyidealizowało się w głowie ( jakby rzeczywiście te palanty różniły się od siebie ha ha ha ) i wulgarnością " walczyć o przetrwanie ? Musisz byc jeszcze dzieckiem...

chcialabym,wszytko byloby wtedy inaczej.a Ty kobieto?Facecie?przeszkadzasz mi,porozczulac sie nad soba!Co skutecznym katahrsis jest!!!Zostaw mnie w spokoju i udzielaj sie w bardziej wynioslych tematach...chyba,ze weny brakuje???

Gość BBBBBBBBBBBBB
jak to byłby ten JEDYNY to czuł by to samo...a skoro nie czuje to tylko Ci sie wydaje, że to TEN-imaginacja...

Gość a może psycholog
? albo psychiatra

Gość fhfdg
to nie byl ten jedyny, nie oszukuj sie.

nie zrobiłabyś na nim dobrego wrażenia gdybyś zaczęła przeklinać. uspokój się. jedyne co jest w stanie przyciągnąć faceta to chłodna elegancja. ja już to wiem :-) teraz jeszcze wypróbuję.

Problem polega na tym,ze oni nie chca kobiet silnych i niezaleznych!Tylko glupie szare gaski i kwoki!!!Od ktorych moga czuc sie lepiej i wyzej!!!Badz troche lepiej wyksztalcona,silna psychicznie i bardziej niezalezna.ZAPOMNIJ!!!wybierze taka z ledwo podstawowka i uroda nie grzeszaca,zeby przypadkiem nikt na nia uwagi nie zwrocil,po czym sam w najlepsze z tymi drugimi laseczkami w romanse sie wdawac!!!ZALOSNE

I w tym ostatnim Cię popieram, ale nie do końca... Oni chcą czuć sie potrzebni, a do tego w czymś musisz pozostać bezradna

Gość BBBBBBBBBBBBB
eeee...., wcale się nie boją kobiet silnych psychicznie, niezależnych i mądrych- co Ty opowiadasz?:O

Gość BBBBBBBBBBBBB
może nie tyle bezradna, co kobieca kobieta ich kręci;) a taka pozwoli im wnieść siatki z zakupami, naprawić kran i zaniesć sie do łóżka:P