Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie już było ale

Faceci zrobili się okropni

Polecane posty

Gość pewnie już było ale

Nudni, zniewieściali, niezaradni.....Jedyne, co w nich dobre to to, że potrafią wykonywać proste czynności typu: wyniesienie śmieci, zrobienie drobnych zakupów, wymiana żarówki. Nie dziwię się, że coraz więcej dziewczyn zostaje bi albo nawet les. Przecież życie z takimi malkontentami to makabra.

Gość to dobrowolne poddanie sie
karze :O :O ...nawet do łóżka nie sa już nam potrzebni.... jest tyle innych możliwosci .... FACECI W KOSMOS !!!!!!!!

Gość pewnie już było ale
No, potrafia jeszcze zrobic czasem dziecko którejś z nas

Gość pewnie już było ale
do tego też nie są już nawet potrzebni, lepiej właźcie z powrotem na drzewa :o tylko smród się za wami ciągnie

Gość hmm może to dziwne
ale mam nieodparte wrażenie, że pisał to facet... ;) kobieta tak nie napisałaby ...;)

Gość pewnie już było ale
faceci nie umieją przecież pisać :P

Gość a facetki czytac
:P

Gość pewnie już było ale
nie, tego nie pisał facet, zapewniam cię

pewnie już było ale...o czym ty mówisz ?? DO waszej informacji ...nie można zostać les lub bi ...lesbijką albo biseksualistką po porostu jesteś i nie możesz tego zmienić ....orientacji się nie zmienia ...to nie para rękawiczek...ta mi teraz n ie pasuje włożę następną ...;/

Gość pewnie już było ale
Ciii.... każdy z nas jest biseksualny, no, oprócz Romana G. ale ten biseksualizm jest uśpiony, do pewnego momentu. Kiedy patrzy się na takie łamagi i cioty jak współcześni mężczyźni ma się ochotę poeksperymentować. A że człowiek odczuwa naturalną potrzebę ciepła i bliskości, woli przytulić się do innej kobiety niż wała z kołdry czy wibratora

Gość henk1
No cóż, potwierdzam (facet ) naszczęście do takich nie należę,ale już mam swoją połóweczkę.A walka z żeyciem czasami w szarej codzienności wymaga potężnej siły przebicia a młodzi tego nie mają. W holandii nazywani są kolejno: pokolenia FRYTKOWCÓW,TELEWIZJI, KOMPUTERÓW. I najchętniej to chcieli by się przerobić na dziewczynę bo niby byłoby łatwiej i więcej ładniejszych ciuchów itd,,,, . Wiecie to postęp tego dobrobytu i emancypacji tzn. kobieta nie ma co liczyć musi sama sobie zarobić bo filarów już nie ma COŚ za COŚ.

;/ ...nie sądzę żebyśmy wszyscy byli biseksualni ...;/ Ja jestem stanowczo lesbijką ...i nie ma takiego czegoś jak zmiana orientacji tak samo jak nie można ściągnąć z człowieka skóry i założyć mu innej.A biseksualiści w wielu przypadkach błędnie nazywają się np. homo tylko dlatego że aktualnie są w homoseksualnym związku,bi to bi a nie homo bi to bi a nie hetero...

każdy z nas jest biseksualny, } Każdy to sądzi według siebie. Mów za siebie to o wile zdrowsze.

Gość pewnie już było ale
ty myrevin to możesz być co najwyżej zoofilem albo dendrofilem :D

pewnie już było ale ...A gdzie jest twoja kultura moja droga ??została gdzieś w innych spodniach ??

ty myrevin to możesz być co najwyżej zoofilem albo dendrofilem } :D A skąd taki pomysł ?

e tam..my kobiety to ciągle narzekamy :) najpierw że są brudni,śmierdzący i zaniedbani a kiedy już zaczną o siebie dbać to że są zniewieściali :) nie może być za chudy ani za gruby musi mieć mięśnie ale nie być kulturystą ...aj kobiety zdecydujcie się :P

Gość ta ja właśnie jedną taką
damską\wersje faceta trzymam w domu ....pracować toto nie pracuje ,żerówkę wkręcam sama ,wbijam gwożdzie tez :O :O a jego meskość ujawnia sie tylko wtedy gdy leci akurat mecz w tv z puszką piwa w łapie ...wygląda jak zwykły facet 😡

to ty jesteś taka samowystarczalna :) ja to umiem nawet założyć instalacje elektryczną :D hehe :P

faceci wymierają... ich chromosom y tak sie skorczył że w porównaniu z chromosomem y naszych przodków to małe gówienko... już za jakiś czas nie będzie na świecie facetów:P

no... i jeszcze na dodatek siedzą na kafeterii... doprawdy żałosne:classic_cool:

Gość ta ja właśnie jedną taką
przestan chrzanić mi tu o równouprawnieniu co...! zasłaniacie sie nim z wielką radością :O i to wtedy kiedy wydatnie potrzebna jest nam wasza pomoc ...co prawda np w przyniesieniu zakupów,przesunięciu szafy ...nawet samochodem potrafię jeżdzić lepiej...pieprzycie o równouprawnieniu jak sobie z czymś nie radzicie lub NIE CHCE WAM SIE pomóc ...po prostu ...myślec i zarabiac na dom to ja potrafie sama nie potrzebuje do tego faceta ale szlag mnie trafia jak taszcze ciężkie zakupy do chaty a facet przez 2 dni nie potrafi położyc tapety w przedpokoju 2 na 3 metry ...kurza twarz musiałam sie zabrać za to sama i to ostentacyjnie aby coś w nim drgnęło :O ... ....chyba zaprzestanę chodowli pasożytów...🖐️

Gość rudy ryjjjjj...
prosze nas nie obrażać ...

Gość nie generalizujcie

Gość american pie
a dziewczyny wszystkie sa fajne? skoro dziewczyny nie sa nudne i niezaradne to zostan less i po kłopocie