Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rikii

5 najbardziej seksownych czesci ciala faceta ? pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość bez nika czarnego
czyli co rikii, lans? ;)

Gość rikii
pokazywalem jak bylem maly

1.Ładny,estetyczny penis i ogolone przyległości :d 2.jędrne pośladki 3.wyrzeźbione plecy i ramiona (za kulturystami nie przepadam,ale lubię wyraźnie zaznaczone mięśnie) 4.szczupłe,zadbane dłonie 5.ładny uśmiech

zresztą na włosach gromadzi się więcej bakteri i facet po prostu śmierdzi! usunięcie włosów na klacie nie powinno stanowić problemu, zwłaszcza jak jest ich niewiele, czy ja za dużo wymagam??

Gość bez nika czarnego
rikii teraz jesteś duży i nie powinieneś się wstydzić dawaj fotę!!!!!

te co pisza o intelekcie muszę Cię rozczarować, kogoś miałam i podniecały mnie inteligentne przekomarzania i zmagania 2 umysłów. To pewnie jakaś perrrwerssssja :P

a teraz sie wstydzisz :P [ bo pewnie wyglądasz jak odwrotność cech, które zostały wypisane :P :P ]

ja jestem gejem więc i tak się z wami nie spotkam. uwielbiam obciągać męskie penisy, spijać z nich spermę i być pakowanym w kakałko mniam :)

Gość bez nika czarnego
Elizabeth Bathory - święta prawda

Gość bez nika czarnego
świetnie już masz osobistego podszywacza ;)

Gość rikii prawdziwy
zapewniam Cie ze sie mylisz, ale nie jestem taki latwy zeby swoje fotki na forum wystawiac:) ktos sie podszyl oczywiscie i zasmieca forum takze smieciu schowaj sie

Gość to ja tylko ktoś mi nika wziął
ta świnia również mojego nika zwędziła a weź go sobie jak się wkurzę to będę pisać pod czarnym debilu i tyle z twojej zabawy

Gość rikii prawdziwyy
to forum naprawde moglo by byc fajne gdyby nie takie smiecie co sie podszywaja i nic sensownego nie wnosza tylko robia z siebie blaznow moim zdaniem to zakomplesieni nieudacznicy

Gość rikii prawdziwyy
myslisz ze jestes bystry z tym zaczernianiem i ktos sienabierze ha ha ha ha ha

Gość rikii prawdziwyyy
dobra dziewczyny nie zwazajcie na tego tepego podszywacza bo za bystry to on nie jest

Gość do podszywacza fantasty
człowieku jaką ty masz nieziemską fantazję, marnujesz się tutaj, pisz książki :D

Gość to ja tylko ktoś mi nika wziął
ło matko podszyw, ale to cienkie było, stać cię na więcej ;)

1. Wzrost (wysoki!), jeżeli można to nazwać częścią ciała :D 2. Oczy, najlepiej niebieskie 3. Nieowłosiona klatka 4. Szerokie ramiona, ale nie żaden paker itp.! 5. Silne dłonie :)

Gość oczywiscie umięśnione ramiona

mni etez kreca zyly na dloniach:D baaardzo to na mnie dziala:D poza tym uwielbiam jak facet ma tak troche rekaw podwiniety wyzej nad reka, i wtedy wlosy widac... to tez normalnie moge sie na to patrzec godzinami i nie miec dosc:) 1. oczywisicie dlonie:) 2.stopy 3.brodka 4.brwi (musta byc krzaczaste) 5.plecy

Gość JEDNAK MÓZG
Zgadzam w całej rozciągłości z autorką 1.2.3.4.5. 1 intelekt 2 poczucie humoru 3 kreatywność 4 odpowiedzialność 5 empatia To niesamowite, ale jak mój coś skonstruuje, albo tylko jakoś sprytnie naprawi. A potem mi opowiada jak to zrobił, jaki był tok jego myślenia. To mnie to tak rajcuje, że zaraz bym go wzięła tu i teraz. On nie zawsze z tego sobie zdaje sprawę, bo ma w tym momencie umysł zajęty technicznymi rozważaniami. Ale schrupałabym go natychmiast. Nie trzebami wtedy żadnej gry wstępnej. Czasem przerywam mu to myślenie i go am.. am.. am.. A co do poczucia humoru to nie pamiętam kto to powiedział, ale miał rację: "Rozśmieszyć kobietę to ją zdobyć"