Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby_moon

moja coreczka zasypia tylko na rekach, jak to zmienic?

Polecane posty

Gość baby_moon

Moja 3 tygodniowa coreczka zasypia tylko gdy jest na rekach. Chce byc kolysana i noszona. Poza tym nawet gdy nie chce spac to chce byc na rekach, nie ma mowy o tym zeby polezala sama w lozeczku dluzej niz 15 minut. Zachowuje sie jak mala terrorystka. Wiem ze musze cos z tym zrobic bo za tydzien wyprowadzamy sie od rodzicow i jak bede musiala zajac sie np. gotowaniem to bede miala ogromny problem z mala. Zastanawiam sie tez czy ona nie jest za mala zeby zostawiac ja placzaca w lozeczku np. na pol godziny zeby ja oduczyc zasypiania na rekach?

Mój synek też przeważnie na rękach zasypia :) ale to mi nie przeszkadza :) jak już uśnie odkładam go do łóżeczka i śpi spokojnie. A 15 minut to naprawdę długo :)

ja nie mogłabym zostawić córeczki płaczącej w łózeczku, serce by mi pękło. kup leżaczek i bierz wszędzie Małą ze sobą, ale nie spodziewaj się cudów, w leżaczku też długo nie wytrzyma. Gotuj jak Mała śpi :) bo zakładam, że jak zaśnie na rączkach to Ją GDZIEŚ odkładasz? Pozdro

Gość tak a potem
dzieci sa coraz wieksze i coraz mniej spia, wiec powodzenia w gotowaniu czy sprzataniu, [po prostu ja odkladaj i niech sie wymarudzi?!!!!! z reszta ona nie placze tylko marudzi i nic zlego jej sie nie dzieje!!!

Gość baby_moon
tak, odkladam ja do lozeczka, ale ona jak tylko na chwile sie obudzi i zobaczy ze nie jest na rekach znow zaczyna plakac. Uwierzcie, ze serce mi peka jak ona placze, robi taka podkowke:( Wiem ze ona chce byc po prostu blisko mnie. Ja tez ciesze sie majac ja przy sobie, ale nie moge jej miec na rekach caly czas.

Gość haha...
u mnie to samo jest. I to nie prawda ze tylko marudzi, moja max 15-30 min posiedzi sama a potem nie marudzi tylko drze jape tak jakby ją ze skóry obdzierali:) Nie jestem w stanie bezczynnie słuchac tego i patrzeć jak sie zapowietrza:) więc tez ją biore na ręce.