Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toma pomarancza

Windows Vista BASIC muli po pol roku

Polecane posty

Gość toma pomarancza

zamula mi,wolno chodzi,nie uzywalam zadnego antywirusa od pol roku bo myslalam,ze samw sobie jest przed nim zabezpieczeniem i ze trzeba byc kretynka zeby go zawiruszyc,a wiec stalo sie strona od paru dni wyswtela mi sie po 5 min denerwuje mnie to,nic nie moge sciagac itd,ogolnie caly muli,jaki program?co polecacie? (nie jest to serwer) dobry mam transfer wiec blad tkwi w wirusach?zzeraja mi dysk?:(

:o przesiadz sie na xp albo linuxa. a zamula bo albo rejestry sa zapchane (wtedy np przeinstalowanie systemu) albo masz wirusa (wtedy cos antywirusowego) albo masz poinstalowane duzo progmaow ktore chodza i zzeraja pamiec ram(wtedy tzreba je zamknac ewetualnie zainstalkowac wyzsze wersje albo ich wogole nie wlaczac.)

Gość toma pomarancza
nie moge na xp bo wtedy gwarancja nie bedzie w razie czego obowiazywala,fakt programow mam duzo,moze za duzo.. a jaki jest najlepszy antywirus?taki ktory by mi je pozabijal ;p a nie taki ktory by chronil dopiero od tego momentu

na antivirach sie nie znam. poza tym gwarancja jest chyba na czesci a to raczej nie ma nic wspolnego z sytemem.

Gość taki se gość
gwarancja jest na część na system masz licencje pewnie na viste a nie xp i jak xp zainstalujesz będzie nielegalny a ten system już taki jest to jest system sam dla siebie takie wymagania:/ dla systemu?? bill na głowe upadł :O

prawie wszyscy którzy narzekają na vistę w ogóle jej nie mieli na komputerze reszta ma pentium 3 z 256MB ramu albo coś jeszcze gorszego:classic_cool: imo vista jest lepsza od xp, w niektórych grach jest tylko zauważalny spadek ilości fps:(

Gość taki se gość
na pewno podobają ci sie te monity magiczne co 5 sek w oczywistych sytuacjach ...

moi znajomi informatycy twierdza ze vista jest niedopracowana. wole xp i jakiegos linuxa.

Gość taki se gość
linux fajny ale też dużo w nim niedoróbek

i niedopracowana to była jak była premiera teraz hula wszystko czego używam

Gość toma pomarancza
nie narzekałam do tej pory na viste,ma bardzo duzo urozmaicen itd ktore sie kobieta podoba :) od wewnatrz nie znam visty,niestety ale wszytko przede mna ;p tymczasem musze cos zrobic.. chyba,ze to tylko i wylacznie wina Internetu ktory chodzi b.wolno... a Vista jest bardzo madra:P

Gość sevendejs
a nie znam wiec nie bede oceniac,a co do gwarancji to slyszalam,ze jak sie wgra "kradziony" np xp czy inny to juz gwarancja wygasa i dupa zimna w razie czego,wiec zostane przy viscie ktora byla juz