Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choineczka

faceci, podobno nie lubicie tipsowych solar a jednak...

Polecane posty

Gość choineczka

mam znajoma ktora ma slabosc do tipsow, opalania w solarim, chodzeniu w bialych kozaczkach itp. czyli na jej styl sklada sie wszystko to co wy tak krytykujecie. mimo wszystko nie moze opedzic sie od chlopakow. zaraz powiecie ze pewnie jakies lumpy sie do niej przyczepiaja. otoz nie! sa to wyksztalceni, inteligentni faceci. wiem ze przez moje slowa przeplywa zazdrosc. przyznaje sie do tego bez bicia. sama preferuje inny styl, bardziej naturalny, nie nosze szpilek, mini, tipsow, na solarium chodze od czasu do czasu. ale szlag mnie trafia gdy na imprezie czy gdziekolwiek indziej faceci wywalaja jezory tylko na widok takich panien:O to co, mam ubrac mini, biale kozaczki i zalozyc 5cm tipsy zeby ktorys zwrocil na mnie uwage? :O acha, znajac Was pewnie posadzicie mnie o brak urody. z gory napisze ze moze nie jestem superpieknoscia, ale jest ok;) i nie mam nadwagi

Gość choineczka
ale ona wlasnie tak wyglada, a to ze tyle facetow na nia leci o czyms swiadczy... o tym ze wiekszosc z was klamie ze lubi naturalne dziewczyny! 😠

Gość choineczka
no przeciez juz napisalam ze jestem zazdrosna:P

Gość Kiła i mogiła
To zalezy kto ma co na mysli mowiaz tipsiara, solarowa itp. Solarium owszem, ale nie na zjarana skwarke tylko w granicach dobrego gustu. Tipsy owszem, ale nie na 5 cm. a normalnej dlugosci.

Wiesz...ja tego nie rozumiem...niby mówisz że oni lecą na tą spaloną tipsiare ale na pewno gdybyś na baletach postawiła obok niej ciemnowłosą szatynkę lekko opaloną szczupłą i seksownie ubraną a zarazem nie przesadnie i z gustem to myślisz że kogo by wybrali ?? :)

faceci to w ogole sa dziwni... ostatnio przyszla do mnie kolezanka, bardzo ladna dziewczyna, a moj facet stwierdzil,ze nic specjalnego:O a czasem jak mowi jakie dziewczyby mu sie podobaja to rece opadaja:O

ja tam bym nie chciala zeby co rusz na imprezie lecieli na mnie faceci. wole gdy rzeczywiscie mysla o mnie inaczej,ze chca sie umowic na kawe pogadac itp...a na imprezie na co mi np 3?

wbrew pozorom mężczyźni to też ludzie (nie podejrzewałam, że przyjdzie dzień, że to napiszę :D ) i nie patrzą tylko na wygląd ale i na wnętrze. Czasem są takie osoby (nie ważna płeć), że przyciągają innych jak magnes. Inna sprawa, że odpowiednio podkreślone to i owo zwykle facetów rusza, nie ważne co czasem mówią ;)

Gość choineczka
ale ona ostatnio spotyka sie z porzadnymi facetami, takimi ktorym nie zalezy na przeleceniu tylko na stworzeniu stalego zwiazku. i to mnie zaskoczylo. zastanawiam sie czy gdybym ubrala na impreze mini, kupila karnet na solarium i zrobila tipsy tez poznalabym faceta. bo mam wrazenie ze tylko takie laski was kreca

choinaczka wygląd jest tu podejrzewam drugorzędny. Ona po prostu jest fajna, ma w sobie coś i tyle. Gdzieś na kafe była historia o playboyu, który się z \"myszą\" okularnicą ożenił. Jego kolega, który się zdziwił jak ją poznał pisze, że dosłownie zakochał się w dziewczynie po pół h i zrozumiał kolegę.

Może kiedy patrzą na taką solare to widza właśnie taką panią z filmików po 24 ;/

Gość choineczka
jest fajna ale przeciez tego sie nie wie od razu jak sie na kogos spojrzy... ja juz nie wiem:( ona zmienia chlopakow jak rekawiczki, moze miec wszystkich a ja od tylu lat nie moge nikogo znalezc jaki ten swiat jest niesprawiedliwy

Wyłamię się z ogólnego lansu i powiem, że na mnie nie lecą, będzie jakiś rozsądny przekrój:P Czerwony Tulipan Jeśli my, kobiety będziemy pisały tak o innych kobietach, to mężczyźni nas zjedzą. Jeśli my będziemy wyzywały od nieszanujących się, to oni od szmat i dziwek. Zdejmijcie trochę tej zazdrości z oczu. Wszystkich facetów nam nie zabiorą, niech kochają kogo chcą, niech uszczęśliwiają innych jeśli uszczęśliwią tym siebie.

no widzisz...to ona ma co rusz jakieś badziewiaste rękawiczki które się do niczego nie nadają a ty wychaczysz gdzieś takie co będą kochane miłe i cieplutkie :) i będą spełniać znakomicie swoją funkcje :P

Gość choineczka
no wlasnie, umow sie z kims- gdyby to bylo takie proste nikt na mnie nie zwraca uwagi😭 ale jak to zmienic?

choineczka problem nie leży w wyglądzie tylko w charakterze. Radość, życie, uśmeich widać od razu. Wyrażają to gesty, ruchy, ton głosu, spojrzenia. Do tego nie trzeba nikogo bliżej znać, wystarczy poobserwować. Jak ludzie zauraczają się od pierwszego spojrzenia? Otóż właśnie tak!

Gość steefff
nie oszukujmy sie na dyskowiochy chodza tylko poparance ktorzy chca zarwac latwa dupe a tak im sie wlasnie z latwoscia kojarzy:) przynajmniem mi:)

choineczka zainwestuj w siebie. Zastanów się czy: - się sobie podobasz - masz coś do zaoferowania komuś - znasz swoją wartość - masz hobby - chciałabyś być z kimś takim jak Ty

swoja droga...za kazdym razem jak ide do klubu czy na tak zwana dyskoteke , widze ze tu wyglad a tym bardziej charakter nic do rzeczy nie maja. tam poprostu faceci sie kleja do kazdej laski:O odczulam to rowniez na sobie, wiec uwierz nie trzeba byc blond laska z nogami do samej ziemi:P:)

Gość choineczka
ostatnio tak zniechecilam sie do facetow, ze az nie chce mi sie na nich patrzec. zamiast marudzic chcialabym cos zrobic:) chociaz mam wrazenie ze jestem dla facetow po prost nieatrakcyjna

Czerwony Tulipan generalizujesz od początku do końca. Takie opinie tylko mącą w głowie. Potem panna zieje jadem do pustych tipsiar-solarek, które białymi kozaczkami polują na facetów. Ubzdura sobie w dodatku, że jest poszkodowana i będzie straszyć na kafe;) No ja Was proszę!

no właśnie ja zaobserwowałam w swoim otoczeniu że wiele tych tzn. tipsiar solarek to po prostu puste dziewczyny które podchodzą do wszystkiego bardzo powierzchownie nie mają zainteresowań na niczym się specjalnie nie znają i jedyne co lubią to chodzić na zakupy malować sie i kręcić tyłkiem w pubach ...

choineczka pomyśl nad pytaniami, które Ci napisałam i pomyśl, co by się zmieniło, gdybyś zmieniła odpowiedzi. Rozsądna pewność siebie i brak kompleksów to najlepszy wabik