Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choineczka

faceci, podobno nie lubicie tipsowych solar a jednak...

Polecane posty

Gość choineczka
wlasnie, moze to przez kompleksy trudno mi kogos poznac w sumie moim najwiekszym problemem jest czerwienienie sie. czasami unikam wzroku innych z obawy ze znowu spale cegle. chce nad soba pracowac ale kompletnie nie wiem jak do tego sie zabrac. znacie moze jakis dobry sposob na zwiekszenie pewnosci siebie?

Czerwony Tulipan jako, że jest to forum, to ja także piszę co chcę. Możesz z tego coś wynieść albo nie. Takie rozmowy przerabiałam kilka lat temu. Miałam takie zdanie jak Ty, ale zobaczyłam, że rzeczywistość jest bardziej skomplikowana niż to wygląda na pierwszy rzut oka. To, że powtarzasz stereotypy bez myślenia nad nimi nie jest dobre, fajne i do konstruktywnych wniosków nie prowadzi. Tak myslę, może się mylę.

choineczka - no i widzisz w czym rzecz. Moja rada: zaakceptuj i jak możesz przerób na swoją zaletę. Czerwony Tulipan mam nadizeję, że Cię nie uraziłam, ale jestem na świeżo po wątkach, gdzie jakiś palant próbował dzielić kobiety na lepsze i gorsze w zależności od liczby partnerów seksualnych. Robił to posługując się tymi samymi stereotypami co Ty. Dlatego mnie to ugryzło. Z góry proszę o zrozumienie, też jestem tylko człowiekiem.

Gość e j no kurka wodna
no masz tu solar nie solar , paznokcie ma swoje i powiedz czy na taka nie leca faceci ? A nie sadze zeby miala biale kozaczki http://wiwisekcja.sympatia.onet.pl wiwi no nie gniewaj sie prosze jak znam zycie zaraz mnie zbesztasz:-)

Tak mi właśnie wpadło do głowy. Chyba trzeba coś sobą reprezentować. Nie mówię o stopniach naukowych ani sumce na koncie. Ale trzeba się czymś wyróżniać, czymś określać, trzeba mieć jakieś granice, być osobą, o której powiedzą: \"tak, to tylko ona\". Odkryłam kiedyś, że nie jest ważne, żeby być \"grzecznym\" tylko wyrazistym i \"sobą\" (cokolwiek to znaczy). Trzeba iść za tym czego się chce, robić, na co ma się ochotę a będzie się zauważanym. Kiedyś oglądałam program w BBC bodajże o zmianie charakteru przez ubrania. Facet miał codziennie zakładać wymyślone przez kogośtam ubrania, codziennie inne. Jego znajomi nie wiedzieli nic, a on nikomu nie mógł nic powiedzieć. Pamiętam jaki szacunek poczułam do niego, gdy przyszedł pierwszego dnia w filoletowej marynarce i fioletowych ... pumpac (takie spodenki). Patrzyli na niego jak na kosmitę, na co on (dizelnie wcielając się w rolę) udowadniał, że to szalenie wygodne i modne ciuchy. Jak Babcię kocham - oglądali po chwili z zaciekawieniem. Może nie odważyliby się założyć czegoś podobnego, ale na faceta parzyli z dużym respektem, nagle z szaraczka zrobił się kimś.

*chodziło o pumpy Możesz nosić co chcesz, w pewnych granicach, ale jeli będziesz miała pewność siebie dużo Ci będzie wybaczone. Wracając do kwestii wyglądu. Jeśli to co nosisz podkreśla Twoją osobowość, jeśli czujesz się w tym ok i jak pełnokrwista kobieta to luz. Żyj i daj żyć innym. Jesli nie - zmień to i nie szukaj kozła ofiarnego i winy poza sobą.

Gość marcsta
jak sie moge z toba skontaktowac ? nie znosze tego co opisalas i uwielbiam to jaka jestes :)

Gość msat
do pani ktora gardzi solarium i blacharstem oczywiscie...ale chyba juz tu nie zajrzy =(

Gość wiwisekcja
zy ja cie zbesztam???? Ja ci wp.....jak kozie za obierki....poza tym po czym wnosisz kochanieńka ,ze ja nie mam białych kozaczków! hmmm?:-)

Gość marcsta
no chodzi mi o pania ktora zalozyla temat... tez jestem samotny i zastanawia mnie to czy gdy zostane mertosexualista to zwroce uwage

Gość choineczka
milo mi ze mnie uwielbiasz:) wreszcie poczulam sie doceniona:D

Gość choineczka
chyba za pozno sie odezwalam:(

Gość marcsta
heh jestem...moze pogadamy inaczej niz na forum ? gg

Gość BBBBBBBBBBBBB
Chwalę się facetowi, z którym sie spotykam: mam ciemne włosy i bardzo jasną alabastrową cerę, a on mi na to: zawsze możesz iść na solarium! Opalenizna kojarzy sie z młodością, zdrowiem, jest modna, ciało opalone jest bardziej apetyczne, kojarzy sie z dbaniem o siebie. I chociaż uwielbiam swoją jasną cerę...to może i zafunduje sobie trochę opalenizny;)

Gość BBBBBBBBBBBBB
co do paznokci...to mam zawsze dłuższe i wymalowane, bo lepiej czuję się z takimi, bardziej kobieco...i jestem dumna z tego, ze sa moje a nie sztuczne:)

Gość tipsiary z solarium
to dobre towarzystwo dla mezczyzn