Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert1982

kabel w działce

Polecane posty

Gość robert1982

kupiłem działke w styczniu 2007 r a wczesniejszy własciceil wyraził zgode na puszczenie kabla elektrycznegow2006 w listopadzie przez ta działke o czym ja nic nei wiedziałem i teraz firma zakopała mi kabell co ja mam dalej robic .to oswiadczenie to podpisał w gmnie.

Gość przeciez to nie ty
tylko poprzedni wlasciciel wyrazil zgode.Za huja nie dalbym zakopac jakis kabel u siebie na dzialce

Gość robert1982
tak ten co od niego kupiłem podpisał oswiadczenie ze wyraza zgode na puszczenie tego kabla ale ja kupujac nic nie wiedziałem a teraz wgminie mówia mi ze kupujac działke to kupuje i wszystkie oswiadczenia /a gminie zalezy na tm bo podłaczaja sie do przepompowni i wodociagów .

Gość robert1982
cos mi sie o uszy obiło ze to powinno byc zapisane w ksiedze wieczystej a nie jest

Gość jedynie chyba adwokat

Gość robert1982
juz byłem chce zebym mu przyniusl at notarialny ale po co mu to

A jak Ci ma adwokat doradzic jak nie widzi aktu notarialnego i tego co jest w nim zawarte???? Wypis z hipoteki tez powinienes pokazać.

Gość robert1982
tylko sie wkurw21iłem bo nic nie wiedziałem on to zrobił w tamtym roku a dopiero w tym wkładali ten kabel a ja jestem juz włascicielem od stycznia

Gość robert1982
ale czy to jet do wygrania i czy kto popełnił błendy

Tego Ci nie powiem, nie widząc aktu notarialnego. Sa róznego rodzaju klauzule itp i od tego zalezy interpretacja oraz jak i co dalej robić.

Gość robert1982
w akcie chyba nie ma nic napisane o rzadnych zabardzo sie nie znam ale czesciowo jest opisana jego ksiega i nic tam takiego nie ma

Gość robert1982
byłem tez u tego notariusza co przepisywał ta działke wytłumaczyłem mu oco chodzi i ten tez powiedział ze powinno to byc w ksiedze wieszystej ale po sprawdzeniu sam zrobił oczy ze niema ja sie zabardzo nie znam ale ktos tu popełniłajakis błand

Gość robert1982
kogo ja mam teraz scigac GMINE czy ELEKTROWNIE czy NOTARIUSZA czy wczesniejszego własciciela bo ja tego kabla nie chce