Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdferrew4

Puszczanie strzałek - najwieksza głupota

Polecane posty

Gość sdferrew4

Pracuje z takimi dwoma, ich laski wiecznie puszczaja im strzałki Po co wy to robicie ludzie? żenujące to jest!

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
jak to 'po co":/ po to aby ktos wiedzial,ze myslimy o Nim:) moze i banalne ale mile:)

Gość noł koments
Puszczenie strzałek to największy debilizm pod słońcem!!! Szczególnie, gdy ktoś je puszczam, żeby do niego oddzwonić!

Gość * czarny aniołek
Wiesz ja też nie lubię notorycznych strzałek co godzinę lub co gorsza co minutę :o , a co one oznaczają: że ta osoba myśli o Tobie w danej chwili albo jak pisze SMSy i nie chce już nic na pisać to puszcza sygnał, że "ok.. przeczytałem/am" ;)

Gość co chwile to moze nie
ale czasami... To mezczyzni tego nie lubia? :(

jeju ludzie,ale wszystko wam przeszkadza, osttanio co rusz na jakis podobny post trafiam, narzekacie jak stare baby, nie potrafiace sie cieszyc zyciem, przeszkadza wam,ze ktos komu puszcza sygnal? a co w tym zlego?a moze ten komu przeszkadza tak naprawde chcialby zeby i jemu puszczano,zeby mu pokazano,ze dla kogos jest wazny? czasami posluchajcie siebie i tego czego sie czepiacie, zaczynacie powaznie przesadzac :(

Gość a mi taki pikacz
przynosi radosc :D I wywowuje usmiech na twarzy :D I mam w nosie co inn sadza na ten temat! O! :P

Gość * czarny aniołek
u mnie wszyscy ex to lubieli - jeden nawet to przesadzał bo puszczał co godzinę:o, a obecny facet też lubi i zauważyłam, że on częściej puszcza mi głuche niż ja ;) ale robimy to w umiarze tj. max 2-3 syg dziennie :P hihi, za to dużo rozmawiamy przez net lub piszemy SMSy :)

Gość wiesz ja powiem tak
a moja kolezanka zamiast puszczanie strzałek mówi puszczanie bąków i np się zkims umawia to mówi ok to PUSC MI BĄKA :D:D:D ja tez tego nie lubię , ale czasem stosuję jako potwierdzenie czegos np puszczę sygnał jak juz beędę gdzies tam itp :)

Gość a ja puszczam bzyki czyli sie
bzykammmmmmmmmm

mój facet kidyś mi puszczał po kilka na godzinę :O w końcu mu powiedziałam, że tego nie lubi to zaczął się ograniczać :)

Gość * czarny aniołek
dokładnie jak gdzieś jadę to zawsze bliscy mi mówią "Puść sygnała jak dojedziesz i będziesz na miejscu" albo z przyjaciółką mam umowę, że jak jestem na necie i chcę z nią pogadać to puszczam jej głuchacza, żeby odpaliła kompa bo czekam na nią :) wtedy albo mi odpuszcza, że będzie albo pisze esa, że nie da rady wejść na kompa więc te strzałki mają różną treść ;)

Gość O tak zdecydowanie tak
no a najwazniejsze , że są ZA DARMOCHĘ :D

Po co wy to robicie ludzie? żenujące to jest! A co cię to do cholery obchodzi? Pilnuj swojego telefonu