Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUST-ME81

MOJ CHLOPAK JEST PRAWICZKIEM

Polecane posty

Gość prawie taki
Ja też jestem mało doświadczony, ledwo jedno czy dwa spotkania w łóżku miałem i co? I też mam ponad 20 lat... Ty miałaś facetów wielu, to znaczy, że jesteś lepsza? No fakt, znów po wielu ktoś będzie musiał "poprawiać"... Nieźle zbadamy ten Twój teren. "Zapomniał wół...", co? Też od razu nie rżnęłaś się jak zawodowa przecież... A z takim podejściem nie będziesz szczęśliwa w życiu, oj nie będziesz... Nie masz faceta NA ŻYCIE, bo zaczynasz od łóżka... No i dzięki temu pewnie kiedyś za alimentami będziesz się uganiać... Powodzenia, "dorosła" 27-latko... Czy ile tam masz teraz, pewnie około trzydziestki... No tak, czas leci, a trzeba rodzinę zakładać, nie? Znam taką jedną, co to do 30-stki chciała już szybko mieć dziecko... Dziś ma sądy na głowie, bo się rżnęła właśnie na szybko i teraz ma dzieciaka i mieszka z rodzicami, bez pracy, bez niczego... A ojciec dzieciaka ją robi w konia jak chce i tylko ma dziewczyna nerwy... Ty to chodząca żenada jesteś... ja bym Cię nie chciał ZA SAMO PODEJŚCIE, choćbyś nie wiadomo, jaka w łóżku super była...

Gość kotka222
istniej taka mozliwosc ze cos z nim nie tak, skoro facet ma 25 lat i jest prawiczkiem, to troche nienormalne. ale dajh mu sznse przespij sie znim i zobaczysz jak bedzie, moze nauczysz go sztuki kochania i bedzie fajnie

Gość prawie taki
kotka, a dlaczego uważasz, że to nienormalne??? Bo co, bo nie uprawiał seksu nigdy? Bo może się wstydzi porażki? Bo się denerwuje? Widzę, że takim, jak Ty media na łeb walą!!! Gadu gadu i Internet wszystko psują między ludźmi. Miało to być źródło informacji i szybkie przekazywanie poglądów itp. a widocznie wypaczyło temat seksu... Nie piszę do Ciebie złośliwie, ale tak to wygląda i tyle. Jest gorszy, jest do niczego albo "coś z nim nie tak". Głupie, kretyńskie stwierdzenie, które nie zawiera żadnego konkretu. "Coś" z nim nie tak... I to jest zawsze najłatwiejsza, najprostsza i najgłupsza wypowiedź na forach... Żenada... Zamiast rozmawiać i cieszyć się życiem, to takie dziewczynki jak autorka tematu wolą najpierw wejść na durne forum i się dowiedzieć "mądrości"... Już lepiej chociażby forum medyczne poczytać a najlepiej brać się z facetem za seks i do łóżka, bawić się i cieszyć, a nie najpierw się nastrajać i szukać potwierdzenia swoich "mądrych wątpliwości"...

Gość prawie taki
Dokładnie, zawsze musi być ten pierwszy raz. Ja też miałem i żyję.

Gość karmelia
Hej, dobra, uwaga! Też mam problem w tym temacie... Facet z którym jestem ma 25 lat i również jest prawiczkiem, strasznie mi to imponuje i ogromnie sie cieszę, że będą jego pierwszą partnerką. Ja sama dziewicą nie jestem, ale moje doświadczenie jest doprawdy znikome. On wie, że mam za sobą swój pierwszy raz i zapewne spodziewa się po mnie cudów, a ja nie mogę tego zagwarantować... Jak sie do tego zabrać? Poważnie spędza mi to sen z powiek. Nie chcialabym aby tak wspaniały facet był mną rozczarowany. Chciałabym go zadowolić, tym bardziej, że daje mi bardzo wiele, bo swoje dziewictwo... Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł jak to wszystko rozegrać?

Gość efdsf
zostaw go, 25 letni prawiczek to jakas ciota i mameja :o

Gość efdsf
no i nieudacznik

Gość karmelia
A ja o nim tak nie myśle, mnie to bardzo imponuje, ze nie bzykał na prawo i lewo tylko czekał na moment w którym naprawde coś do kogoś poczuje :) Jestem dumna z niego ogromnie tylko do cholery nie wiem jak sie zachować! :D

Gość tylko pytanie
czy jest prawiczkiem, bo zadna go nie chciala, czy czekal na tę jedyną. Stawiam na to pierwsze.

Gość batorysdf
myśle karmelka, że najpierw musicie zacząc od pieszczot, przecież jak się jeszcze seksualnie nie znacie, to 1 raz niekoniecznie może byc super

Gość karmelia
myślę, że tutaj decydują różne względy tj jak kulturowe moralne czy wychowanie... Nie sądzę, aby żadna go nie chciała, bo jest tak ekstremalnie dobrym człowiekiem, że to grzech odrzucić takiego. Nie wspominając juz o aparycji, prawda :)))

Gość karmelia
Ooo :) Dzięki batorysdf... Powiem szczerze, że to co napisałeś/aś jest w 100% sensowne :) Nawet o tym nie pomyślałam, szczerze... Prawdopodobnie dlatego, ze dzielą nas kilometry, rzadko się spotykamy i wszystko tak naprawę idzie szybciej...

Gość batorysdf
zaproponuj, żeby Cię podotykał, doprowadź do tego przypadkiem, minimalizuj jego stres, Ty mu też wymasuj, niech ma ten pierwszy spust przy Tobie już za sobą

Gość karmelia
A czy to rzeczywiście tak jest, że dla prawiczka jego pierwsza partnerka seksualna jest tą naj?

Gość batorysdf
czy będziesz naj zalezy na razie wyłącznie od Ciebie, a w przyszłosci od konkrencji. Na razie jesteś naj, bo nie ma jeszcze porównania.

Gość karmelia
dzięki wielkie za pomoc :)

Gość batorysdf
nie za maco

Gość marek122
@karmelia - jak to dobrze, ze sa jeszcze takie dziewczyny, jak Ty...:) pozdrawiam!

Gość prawdomówca
chcesz z nim być ale przeszkadza ci jego stan?.... aleś ty pustak..

Gość demimondaine
moj tez, ma 22 lata. w przeciwienstwie do autorki tematu nie obawiam sie, ze mnie nie zadowoli ... lol. przeciwnie, chce zeby dla niego bylo to niesamowite przezycie. mam za soba troche doswiadczenia z jednym partnerem, ale obawiam sie czy to wystarczy. chce w tym przypadku wiele wiecej dac niz sama wziac. macie jakies porady? glownie do facetow ....

Gość maszrum565656
22 i prawiczek??

Gość hggfddrrf
n

Gość pommmpek
qrwa to co ja mam powiedziec 32 lata i tez prawiczek :(

Nie tyrajcie dziewczyny tylko dla tego ze zadała pytanie ! Nie znacie to nie oceniać !! Na moje to albo tu są same 14 latki co ich jeszcze nikt nie posuwał albo 30 latki których dawno nikt nie posuwał i wielkie znawczynie od męskich uczuć , udają ! Żal mi was bo skoro ona nie miała do czynienia z prawiczkiem to czemu by nie miała prawa zadać takiego pytania na FORUM ?! Może jej znajome też nie miały prawiczka i nie miała sie kogo poradzić ?? Boże jakie tępe wy jesteście ! ;)) Zanim Kogoś puszczalską (kurwą) nazywasz zastanów sie nad własnym sumieniem ! Czy na pewno dupy nikomu za często nie wystawiałaś heh ;) Pozdrawiam .

Gość Dominujący24.,.,
Powiem tak ...ja nie rucham od 2 miesięcy i aż mnie skręca, nie wiem jak on wytrzymał tyle czasu. Coś mi tu nie gra... P.S Pierdolenie o tym że czekał na tę jedyną to głupota. pisze jako facet- w okresie dojrzewania jedyne o czym myślisz to o zaliczaniu i do kurwy nędzy chociaż jedną musisz przelecieć ,przecież to nie jakaś straszna rzecz, to naturalne. Pozdrawiam normalnych nie zapyziałych romantyków

Gość Od PUSTEJ lali śledziem wali
Wy dziewczyny jesteście jakieś poje.... Co z tego ze Prawiczek to jest facet czaisz to rozumiesz to samo to słowo facet On ma w genach bzykanie a ty gadasz ze może cie denerwować jak masz się tego dowiedzieć jak go nie przetestujesz A czy to źle o nim świadczy oczywiście ze nie może po prostu nie trafił na tą z która to miał zrobić może nie chciał może czeka na tą jedyną Nie myślcie ze jest gejem czy co na pewno nie to :") Dziewczyny teraz przeważnie skreślają prawiczków bo nigdy nie po używali i mogą mieć słabe doświadczenie albo są dziwni To męszczyzna sprawia swoim herkulesem ze dziewczyna jest w 7 niebie bez chłopaków były byście dziewicami z zalepionym otworem wjędz słuchajcie faceci Bzykać ile się da i pod żadnym pozorem nie mówcie dziewczyną ze to wasz pierwszy raz czy nie robiliście tego Co kogo to obchodzi a tylko sprawia to kłopot zachowajcie to na własną korzyść :") Pozdro ;")

No ja Cie oceniac nie bede nie mam takiego zwyczaju. Moim zdaniem spokojnie sprobuj, bedzie lepiej czy gorzej On po wszystkim i tak Cie zostawi dojdzie do niego ze w sumie mial tylko Ciebie, ze nie jestes jego warta bo on sie szanowal(nie twierdze ze Ty nie,) i ze nie chce wiazac sie z laska ktora ma az tyle wiecej doswiadczenia. Jedyne dobre co zrobisz otworzysz mu oczy i pomozesz wejsc w ten jak za pewne kazdy powie wspanialy swiat seksu.

Gość Mój chłopak też był prawiczkie
m. Ale ja się z tego cieszyłam. Lubię przejmować inicjatywę. :)

Gość dfgdsdfs
"pod żadnym pozorem nie mówcie dziewczyną ze to wasz pierwszy raz czy nie robiliście tego Co kogo to obchodzi a tylko sprawia to kłopot zachowajcie to na własną korzyść" Co za bzdura. Dlaczego ma nie powiedzieć? Jak kobieta odejdzie to się facet przekona z kim ma do czynienia. Naprawdę chcielibyście być z dziewczyną, która odrzuciłaby was tylko dlatego, że jeszcze nie mieliście seksu? Dajcie spokój. Dla poważnej kobiety zawsze lepiej mieć w przeszłości mniej partnerek niż więcej.