Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...zrozpaczona...

co ze mną jest nie tak?

Polecane posty

Gość ...zrozpaczona...

co ze mną jest nie tak? mam 19 lat i dalej nie mogę sobie znaleźć chłopaka. nie jestem chyba aż tak tragicznie brzydka i odpychająca, żeby do końca życia być samotna... wszyscy znajomi mają już od dawna partnerów, a ja jako jedyna kończę swoje związki jeszcze zanim się na dobre zaczną... co robić? :(

Gość nie jestes sama autorko
;/

Gość ...zrozpaczona...
ja nie chcę tak żyć... brakuje mi kogoś bliskiego, komu mogę sie wygadać, wyżalić, wypłakać... jest mi beznadziejnie :(

Gość ludzie co z wami
19 lat i takie zmartwienia? Inni maja 25, 30 lat i nadal sa samotni. Co wtedy powiesz, jak nadal sie nic nie zmieni? Przestan sie teraz zamartwiac 🖐️

Gość kjadlkjvbd
sama siebie zapytaj dlaczego je kończysz? Może jesteś rozpieszczoną idiotką, której przeszkadza, że facet np nie zadzwonił bo nie miał czasu choć obiecał i to jest powód do zerwania znajomości. Sama pomyśl.

Gość bvcert
ja mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny :)

Gość brukselkaa
jest nas wiecej :)- chociaz wcale sie z tego nie ciesze..

Gość brukselkaa
tyle,ze mna sie faceci nie interesują. a przynajmniej ja tego nie widze :( :( to dopiero porazka.

Gość ...zrozpaczona...
tak, 19 lat i takie zmartwienia. moi rodzice już w tym wieku szykowali się do ślubu, a ja nawet nie mam chłopaka. wiem, że teraz są inne czasy, ale ja nie chcę być samotna...

Gość ...zrozpaczona...
może i jestem rozpieszczona idiotką ale to, że ktoś do mnie nie zadzwonił, to jesczze nie powód do zakończenia znajomości czemu życie nie może byc takie piękne jak w amerykańskich komediach romantycznych i filmach familijnych? :(

mam ten sam problem. Nie moge sobie znaleźć chłopaka pomomo tego iż w opinii znajomych jestem swietną dziewczyną. Jednak zawsze jakos tak wychodzi ze moje zwiazki koncza sie po krotkim czasie i to nie nie dlatego ze ja zrywam

Gość bvcert
mną tez sie kobiety nie interesują .

Gość ludzie co z wami
**Słoneczko** - ale przynajmniej ktos sie Toba interesuje

Gość brukselkaa
:( a tak ostatnio sie zastanawiałam,czemu tak jest.:(

Gość dziewczynpo
wyszalej sie teraz,to najlepszy czas a zamartwiaj sie jak bedziesz miala 30lat. czy ty jestes ze wsi? bo na wsi dziewczyny juz w tym wieku uwazają ze są starymi pannami

Gość brukselkaa
:(:(

Gość ...zrozpaczona...
mną się od czasu do czasu ktoś zainteresuje. ale co z tego, skoro dla mądrych jestem za głupia, a dla głupich za mądra... nie ma dla nas nadziei :(

czasami to chyba wolałabym zeby sie mną nie interesowali bo kiedy zaczynam cos czuc to wtedy sie wszystko konczy a to dopiero boli:(

Gość brukselkaa
ja nie jestem ze wsi,wiem ze mam czas..ale mnie dołują sparowani znajomi :( i to juz wszyscy sparowani!

rozumie was;) ja tez przez całe liceum byłam sama ale na szczęscie poznałam faceta, który mnie pokochał i jest dla mnie prawdziwym oparciem:) wam sie tez uda:)

Gość brukselkaa
jak ja bym chciała,zeby sie mna ktos zainteresował. i zebym to zauwazyła.

Gość ...zrozpaczona...
ja też bym chciała spotkać prawdziwą miłość...

Gość ludzie co z wami
no, jak twierdzisz, ze jestes za glupia dla madrych, to czyja to wina? Skoro ktos sie Wami interesuje, to nie jest tak zle. Wtedy zawsze jest jakas nadzieja.

Gość kjadlkjvbd
napisałaś, że to ty kończysz związki zanim się zaczną więc problem jest w Tobie. Zastanów sie dlaczego tak robisz i czego właściwie oczekujesz, czego chcesz.

Gość ...zrozpaczona...
ja nie mówię, że to nie moja wina. nie chcę zwalać winy za wszystko na innych ludzi, bo byc może problem tkwi we mnie... ale chciałabym to zmienić i być wreszcie szczęśliwa...

Gość kjadlkjvbd
No też właśnie dlatego piszę, żebyś spytała siebie dlaczego tak robisz i czego oczekujesz:) Być może sama jeszcze nie wiesz czego chcesz i dlatego tak się dzieje.

Gość ...zrozpaczona...
ostatnio to ja w ogóle szczęścia do facetów nie mam - cały czas trafiam na kogoś nieodpowiedniego... związki kończyły się, bo faceci albo mnie źle traktowali, albo byli 'zbyt upierdliwi' [tj. cały czas chcieli być ze mną, ciągle mnie gdzies wyciagali, nie miałam nawet chwili dla siebie, dla znajomych, na naukę]... mrzeniem jest dla mnie znalezienie złotego środka...

Nie przejmować się. Życie nie zawsze stawia przed nami osobę, z którą chcemy przeżyc piękne chwile. Jestem dużo starsza od Ciebie i dopiero kilka lat temu znalazłam a właściwie On mnie znalazł. Zobaczysz, Ciebie też odnajdzie szczęście.

Gość ...zrozpaczona...
chciałabym w to wierzyć ;)