Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc.......

Ma Ktoś tekst tej piosenki ?

Polecane posty

Ważne , prosze... Leona Lewis - Bleeding love tzn tekst przetłumaczony na język polski

Gość use goooogle
zamknieta przed miloscia nie potrzebowalam bolu raz czy dwa wystarczylo I tak wszystko na prozno czas zaczyna plynac zanim to spostrzezesz jestes skostniala ale cos sie stalo poraz pierwszy, dzieki Tobie moje serce sie roztopoilo znalazlo cos prawdziwego wszyscy na mnie patrza myslac ze wariuje ale nie dbam o to co mowia zakochalam sie w Tobie chca mnie odciagnac choc nie znaja prawdy moje serce sparalizowane nastrojem ktorym je zaciskam Ty mnie otworzyles i teraz wciaz krwawie wciaz wciaz krwawie miloscia wciaz krwawie wciaz krwawie miloscia wciaz krwawie wciaz wciaz krwawie miloscia Ty mnie otworzyles bardzo staram sie nie sluchac ale mowia tak glosno klujace dzwieki wypelniaja me uszy chca wypelnic mnie watpliwoscia wciaz wiem ze przeznaczenie chroni mnie przed upadkiem nie ma nic wspanialszego od gwaltownosci w Twoich objeciach I w tym swiecie samotnosci widze Twoja twarz wciaz wszyscy dokola mysla ze wariuje, bycmoze, bycmoze (ref) I wszystko ze mnie splywa tak ciezko im uwierzyc bede nosic te blizny by wszyscy je widzieli nie dbam o to co mowia zakochalam sie w tobie chca mnie odciagnac choc nie znaja prawdy ktorym je zaciskam Ty mnie otworzyles i teraz wciaz krwawie wciaz wciaz krwawie miloscia

BUZIAK WIEEEEELKI wirtualny ;-) dla CIEBIE za to, że JESTEŚ :-) :***

DZIĘKUJE

Gość hmmmmmm....
Odciąc się od miłości, nie potrzebuje ran raz czy dwa tak było, i to wszytsko na próżno, czas uciec, zanim, sie dowiesz , że jestes zamarznięty. ale coś się stało, do tego pierwszego razu z Tobą, moje serce stopniało, na ziemie. odnzlazło coś prawdziwego, każdy rozgląda sie wokolo myśląc , że jestem szalona... ... ale nie obchodzi mnie co oni mówią, jestem zakochana w Tobie. oni próbuja mnie od tego odciągnąć, ale nie znają prawdy, moje serce kaleczy moj nastrój, dlatego sie ciągle zamykam ty rozcinasz je i ja zaczynam krwawić , moja milosc zaczyna krwawic. ...itd. próbuje nic nie słyszeć , ale oni zbyt głśno krzyczą, ich ostre słowa wypelniają moje uszy, chcą napełnić mnie wątpliwościami. teraz wiem ze to byl dobry strzal, aby uchornic mnie przed upadkiem. ale nie ma nic lepszego od rzucania się w Twoje objęcia I w tym świecie samotności widzieć Twoją twarz, wciąz ludzie do okołą mnie mysla że jestem szalona , może , może, ... ale nie obchodzi mnie co oni mówią, jestem zakochana w Tobie. oni prubója mnie od tego odciągnąć, ale nie znają prawdy, moje serce kaleczy moj nastrój, dlatego sie ciągle zamykam ty rozcinasz je i ja zaczynam krwawić , moja milosc zaczyna krwawic. ...itd. i to wyczerpuje całą mnie. oh , oni to znajdą , to trudne zeby w to uwierzyc, będe ubrana w cały ten strach , żeby każdy widział i nie wazne co oni mówią jestem zakochana w Tobie.