Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja go nie rozumiem

MOJA ROZMOWA Z BYLYM... POMOCY!!

Polecane posty

Gość ja go nie rozumiem
OJ NIE NIE... ZDRADA TO PRZEGIECIE... :( ON JEST JESZCZE TAKI MLODY... NIEDAWNO UMARL MU OJCIEC... CHYBA JEST ZA SLABY... ALE JESLI ZACZNIE SZUKAC NOWEJ LASKI TO NIE BEDE SIE PRZEJMOWAC... TZN ZE NIGDY NIE BYL SZCZERY.

Gość na przyszłość będziesz
wiedziała, że lepiej się obrazić i wyjść, lepiej nakrzyczeć, lepiej popłakać się, aniżeli uderzyć. nigdy, przenigdy agresja nie może być wyładowana poprzez uderzenie rozmówcy! uważam jednak, że na jego postawę do ciebie większy wpływ miało twoje skamlanie, proszenie, jęczenie, płacze, błagania i szukanie dziury w całym. to go dopiero zniechęciło. teraz najlepiej jakbyś powiedziała, że przemyślałaś swoje zachowanie, ale powinno mu wystarczyć jak raz go przeprosiłaś i jeśli nie chce ci wybaczyć, to nic na to nie poradzisz, ale jeśli się rozmyśli, to chętnie z nim porozmawiasz o tym powaznie. pozdrawiam i życzę powodzenia w miłości.

Gość ja go nie rozumiem
DZIEKI... SKORO JUZ MIESIAC PO FAKCIE NIE POWINNAM MIEC NADZIEJI... ALE SKORO MIELISMY SIE HAJTAC TO CHYBA ZALOSNE ZE TAK JUZ MNIE PRZESTAL KOCHAC ..NAJPIERW GADAJAC TO O WCZASACH... :-o

Gość chyba wystraszył się ślubu
a ta akcja to była dobra okazja, żeby dać nogę. a wakacje wakacjami - zawsze można pobzykać bez zobowiązań.

Gość ja go nie rozumiem
on się nie będzie ze mną bzykał.

Gość gyjikoooo
ja bym ci oddał i byłoby po krzyku :p

Gość ja go nie rozumiem
no widzisz :)

Gość ........oo........