Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolotka slodziutka

gdzie oni są??!!?

Polecane posty

Gość henk1
za granicą

Gość no no no1
e tam ,za granicą wcale nie ma fajnych facetow:P Pedro* to ile ty masz lat,że nie mialeś...?;(

19:o jeszcze 4 lata i będę tak mądry jak a ja wygrałem życie teraz:classic_cool:

Gość no no no1
hehe to ty mlody jesteś to nie ma się czym zamartwiac ,napewno ktoś cię zechce;> szkoda,że ja już taka stara;(;-)

\"ile ty masz lat,że nie mialeś...?;(\" są i tacy tu co mają 23, 24, 25 i na pewno z jedne 27 \"mam x lat i nigdy nie miałem dziewczyny\" :classic_cool: więc to tutaj dla pewnej grupy typowe 🖐️ nawet jacyś starsi też sie kiedyś znajdowali \"jeszcze 4 lata i będę\" znaczy na poziomie średnio rozgarniętego przegrywającego życie... doprawdy radosne perspektywy :classic_cool: 🖐️

Gość no no no1
a ja wygralem zycie -ja wiem no ale jakoś mnie to dziwi...:P

no ba... wielu już takich było i wielu mogło o sobie później napisać \"mam 23 (30 nawet raz widziałem) i nigdy nie miałem dziewczyny\":classic_cool: teraz mnie najbardziej martwi że to czwarty weekend z rzędu spędzony w większości na kafeterii😭

hmm... nie wiem, żadnych?😭 wszyscy znajomi dziś i wczoraj albo się uczą (bo prawie wszyscy oczywiście chodzą na jakieś studia tylko ja nie i o dziwo mi czasem mówią że zazdroszczą:classic_cool:) albo w sobotę pewnie znowu na jakieś głupie technoparty ogólnie mi tu dobrze ale mam świadomość tego że mógłbym coś lepszego robić

Gość n no no1
pedro* więc zmień to:))

Gość n no no1
pedro a ty nie chodzisz na glupie techniawki?;-));>

alez sa! tuz obok......szkoda ze nie zwraca sie akurat na nich uwagi bo tuz przed nimi sa fajniesi Oni jednak odchodza a ci fajni znowu stoją obok .....

Gość no no no1
koncert??? ale jaka muzyka??;>