Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElisQa

awantura

Polecane posty

Gość ElisQa

Przyszedł do mnie facet ,od razu widziałam ze cos nie gra jakiś taki był małomówny wiec się pytam co się stało , ale nie chciał mi powiedzieć i mówił tylko ze nic , no ok.Zaczęliśmy oglądać jakiś film , dosłownie minęło nie wiem 20 minut od jego wejścia a ten się chce kochać , trochę dziwnie się czułam bo wiedziałam ze jest jakiś wkurzony , smutny …..chcialam z nim pogadać nie widzieliśmy się tydzień , wiec się go zapytałam jeszcze kilka razy co się stało a on ze nie chce o tym gadać….(super przyszedł nic się nie odzywa i po 20 minutach zaczyna mnie rozbierac) wkurzyłam się troche i cos mu mowie , ze nie chce , wywiązała się miedzy nami glupia dyskusja …. W pewnym momencie bylam już na prawde wkurzona i powiedziałam mu ze to nie agencja towarzyska żeby tu przychodzic tylko na sex … strasznie to go wkurzylo zaczal krzyczec ze ja jestem nienormalna i chyba nie mam pojecia jak się dziwki traktuje , ze jestem poj….. ipt.i ze jak ja mam go za takiego to koniec .Myslicie ze to ja powinnam go przeprosic ?

Gość ElisQa
no nikt mi nie pomoze ??

Gość ElisQa
ale chodzi o to czy ja sie mam do niego odezwac 1-sza , w koncu zerwal i nie wiem czy on sie odezwie .Ja na niego w sumie nie krzyczalam moze przesadzialm z ta agencja- to bylo w sumie 1-szy raz jak sie tak zachowal, ale tez sie wkurzylam:(

Gość tedescaa
Oczywiscie, ze nie masz sie do niego pierwsza odzywac! W sumie to potraktowal sie jak pania z agencji.

Gość tedescaa
*cie

Gość ElisQa
macie racje , poczekam az on sie odezwie ... tez tak mysle ale chcialam uslyszec obiektywna opinie . dzieki :*

Gość i dobrze zrobil
że Cie kopnąl w dupe pewnie znajdzie sobie inna laske ktora go od alfonsów nie będzie wyzywała:/