Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GreenPoint

Dlaczego tak jest że wszyscy z góry zakładają że napewno nie jestem sama

Polecane posty

Gość GreenPoint

tylko kogoś mam? a ja właśnie jestem sama.

Gość jacy wszyscy
?

Gość taka taka jedna
pewnie jestes atrakcyjną osobą

Gość GreenPoint
no ludzie

Gość tez tak mam niestety
a jak ide gdzies na impreze z kolega to wszyscy mysla ze to przynajmniej moj chlopak, jak kogos nowego poznaje tak samo jest i wyglada jak bysmy byli razem:/ czasami sie tez pytaja czy chlopaka zostawilam w domu .... a jestem sama

Gość yves rocherrrrr
ja tez tak mam, ze faceci zawsze mowia, ze moj chlopak to czy tamto. a ja nie mam takiego.czasem juz nawet mi sie nie chce mowic i przytakuje, ze tak na pewno moj chlopak to zrobi:)

mi jeszcze mowia ze kilku mezow mam pewnie w ogrodku zakopanych ;)

Gość kowalska-nowak
a mnie jzu nawet nikt nie pyta, bo i tak kazdy mysli, ze mam meza :o

Gość yves rocherrrrr
ja tez zawsze bede sama🖐️:O

Gość kowalska-nowak
mozna juz polozyc sie do grobu i zasnac na wieki :o🖐️ .... nic nas w zyciu juz nie czeka... :P:D

Gość beorm
Kadzidełko - czemu sie nie zanosi na zmiane?

Gość a to ciekawe
bo atrakcyjne kobiety, ktore znam, sa zajete :D

piąte koło : pytają sie i jak mówie wprost że nie mam chlopaka to i tak nie wierza bo to przeciez niemozliwe.... ;/tez pewnie zawsze bede sama przez to:/

Gość yves rocherrrrr
bo tu nie chodzi tylko o atrakcyjnosc, bo to wzgledne ale o charakter, zeby byc kims ciekawym:)a z tym roznie;O

Bo mi sie nie układa z facetami:( na początku zawsze jest super a po jakimś czasie wszystko sie psuje. Teraz też jestem po nieudanym związku i boję sie nowego

Gość a to ciekawe
Nie mowilem o atrakcyjnosci fizycznej, ale ogolnie :P Chociaz nie oszukujmy sie, jestli ktos widzi Was po raz pierwszy i stwierdza, ze na pewno kogos macie, to ocenia tylko po wygladzie, skad moze wiedziec, jakie jestescie? :D

Gość Dzierow
Czy to znaczy, ze jak nastepnym razem zobacze fajna dziewczyne, to mam do niech podejsc i zagadac, a nie z gory zakladac, ze na bank jest zajeta?:)

Gość yves rocherrrrr
bo wystarczy krotka rozmowa, zeby stwierdzic(choc to czesto myslne) czy ktos nam odpowida pod wzgledme charakteru, tzn jaki to typ czlowieka pesmista, optymista itp.no nie wiem jak faceci, ale ja nie bylabym z jakims typem dltego, ze jest przystojny a charaker mi nie odpowiada. a poza tym ja napisalam, ze zawsze bede sama i nie milam na mysli wygladu, tylko wlasnie charaker.i nie chodzi o to, ze ja sie czuje super laska, bo wlasnie nie czuje.jestem ot, normalna.

Dzierow sproboj duzo "fajnych" dziewczyn jest wolnych;) a niektorzy faceci poprostu nie maja odwagi do nich podejsc lub z góry zakladaja ze sa zajete :)

Gość Dzierow
No wlasnie jak tak zakladam. Bo jak to mozliwe, zeby fajna kobieta byla sama... Chociaz te, ktore znam (znam tylko kilka :( ) sa wlasnie zajete

Gość GreenPoint
ale mam 24

Gość GreenPoint
nie wiem, ja mam i miałam zawsze dobry kontakt z mężczyznami, zawsze mi się z nimi dobrze rozmawia, zawsze mi się zwierzali. Ale zawsze jak poznaje nowych ludzi to z góry wszyscy zakładają że faceta mam 100%. A może to dlatego że mając tyle lat wszyscy myślą że powinnam kogoś mieć?

GreenPoint może z nami coś nie tak jest albo jakies niewłasciwe sygnały wysyłamy ;)

Gość Też samotny
Dobrze was dziewczyny rozumiem ja mam 23 lata i też jestem sam. Podobnie jak z wami jak ktos mnie poznaje to pyta się co zrobilem ze swoja dziewczyną, bo ponoć taki fajny jestem ajednak ciągle sam. Może poprzyklejami sobie karteczki albo wypiszemy sobie na czole "NIE MAM DZIEWCZYNY" bądż "NIE MAM FACETA" :)

Gość njibhuvgy
A co za różnica co myślą inni ludzie ?! Jakie to ma znaczenie ? -żadne. Co w nosi do życia ? -nic.

Gość GreenPoint
wnosi tyle, że skoro tak myślą - zostaje sama - bo przecież kogoś mam - a jest wiele osób które nie odbijają partnerów innym.