Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GreenPoint

Dlaczego tak jest że wszyscy z góry zakładają że napewno nie jestem sama

Polecane posty

Gość beorm
a wsrod Twoich znajomych nie ma nikogo ciekawego, z kim chcialabys byc? Oni chyba wiedza, ze jestes sama? Poza tym, jak poznajesz kogos nowego, to predzej czy pozniej on tez chyba sie dowiaduje, ze jestes sama, prawda?

Gość oferma
to się cieszcie że tak zakładają. bo to oznacza że uważają was za fajne dziewczyny.

Gość GreenPoint
no widzisz taki pat ze nie ma, tym bardziej że oni mają już swoje rodziny więc żadziej sie widujemy. Zreszta ja mam znajomych poparowanych. zastanawiam sie tez nad inną kwestią, kiedyś kilka lat temu chłopak który chciał ze mną być, a ja nie - powiedział mi że będę sama, jak nie będę z nim, ej może to była jakaś klątwa.? Bo ja jestem sama od tego czasu.

Gość też tak mam niestety
może klątwe jakąś na Ciebie rzucił ;) ja też odrzuciłam kilku facetów ale nie mogę być z kimś do kogo nic nie czuje bo nie chce nikogo oszukiwać:)

Gość yves rocherrrrr
czyli mozliwe jest, ze ten facet, ktory zakladal z gory, ze mam faceta myslala, ze jestem ok i chcial wybdaca czy zajeta czy wolna?kurde, szkoda bo fajny byl:) sympatyczny.ale z tego co zdazylam sie zorientowac on mial chyba kogos, ale nie ejstem pewna na 100% bo to tylko przypuszczenia.

Gość yves rocherrrrr
tez tak mam niestety --

Gość yves rocherrrrr
a mowie, ze szkoda bo fajny byl bo juz nie mamy okazji by sie widywac, wiec szansa przepadla;)

Gość oferma
przy pełni księżyca zabił czarnego koguta i jego krwią pokropił ucięty ci wcześniej kosmyk włosów. żeby odczynić urok należy o północy wypić wywar z serca żaby przyprawiony wilczą jagodą. inaczej do końca życia będziesz sama.

Gość GreenPoint
dzięki oferma, ale nie skorzystam z tego

Gość oferma
no to widocznie ci nie zależy :D

Gość GreenPoint
:D

Gość V44
moze nie klatwa, ale los lubi sie mscic. Ty odrzucalas facetow, ktorzy chcecli z Toba byc, to teraz los Ci odplaca, ze nie bedziesz miala kogo odrzucac. I nie mowie tu o braniu kogo popadnie, bo to oczywiscie glupie, ale o zbyt wielkim wybrzydzaniu.

Gość tez tak mam niestety
moim zdaniem nie powinno sie wiązać z kimś do kogo nic sie nie czuje, przecież to zabawa uczuciami innej osoby...

Gość BBBBBBBBBBBBB
hmm..wiesz, czasem to taki tekst na podryw; jak to nie masz nikogo, taka dziewczyna? To komplement...;)

Gość czemu mam placic za
to, ze nie chcilabym byc z kim z kim nie chcialam byc bo nic nie czulam? w moim przypadku to dochodzil jeszcze strach przed zwiazkiem ale tez i brak uczucia.nie odrzucalalam ich z wyrachowania:O