Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Ile mieliście lat kiedy poznaliście swoich życiowych partnerów??

Polecane posty

No własnie ile wtedy mieliście lat?? Bo ja mam 21 i jakoś nie mogę trafić na tego jedynego i obawiam się, że tak juz zostanie:(

Ja poznalam mojego mezczyzne jak mialam 19 lat ...w wieku 23-ech lat wyszlam za maz...

He, ale takie kwestie to chyba można dopiero pod koniec życia oceniać.

Miałam 15 lat jak związałam się na poważnie z chłopakiem.To mój pierwszy poważny związek,wszystkie wcześniejszy kończyły się max. po miesiącu. Teraz mam 18 lat i nadal jesteśmy razem :)

Powinny sie wypowiedziec raczej te osoby, ktore juz przezyly wiekszosc swojego zycia, a nie te co maja po 20 pare lat :D

enamorada a czy myślisz,że tacy co przeżyli większość życia siedzą na necie na forum?? Mi sie wydaje że to jest rzadkością, bo jakoś ciężko mi wyobrazic sobie moją babcię przed kompem siedzącą na forum :P

Nie wiem czy siedza, ale to raczej oni moga powiedziec, ze mieli zyciowego partnera, a nie ktos kto ma 25 lat i za 10 lat moze byc z kims zupelnie innym.

No oczywiście, ja się z Tobą zgadzam. Nigdy nie wiadomo co stanie się za dzień lub dwa. Ale ja się wcale nie dziwię, że każdy chce się pochwalić w jakim wieku, na dzień dzisiejszy spotkał swoją miłość.

Gość werwer
to głupie, bo jeszcze 4 miesiące temu napisałabym że miałam 24 lata gdy poznałam swego ŻYCIOWEGO partnera. A potem się rozstaliśmy i teraz mam 26 lat. Za rok pewnie będę z kimś innym.

Gość ja hmm
przez 3 lata myslalam ze mialam wtedy 15 lat... okazalo sie ze jednak pomylka. aktualnie nie zamierzam sie z nikim wiazac na powaznie, moze jakies przelotne zwiazki, ale nie chce juz o nikim myslec jak o "zyciowym partnerze". pozdrawiam :)