Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostowniczkakaka

Czy widziales,slyszales,miales kontakt z duchem??Opowiedz tutaj

Polecane posty

Gość prostowniczkakaka

Mam ochote posluchac opowiesci o duchach,prawdziwych opowiesci.Znacie jakies z waszego zycia?Lub moze ktos Wam opowiadal(Ale wiecie ze to niezmyslone bajeczki). Ja czasami mam wrazenie ze ktos jest w pokoju w ktorym ja akurat przebywam,chociaz oczywiscie nikogo nie widac.Albo idac ulica,czuje czyjs wzrok na sobie,chociaz nikogo w okolo nie ma... Mam jeszcze jedna w zanadzu ale to opowiem w zamian za inna historie:)

Gość prostowniczkakaka
No dalej,nie wstydzcie sie:)

Gość przerwa miedzy palcami
podobno 1 procent społeczenstwa ma schizofrenie 🖐️ wiec....

Gość prostowniczkakaka
Czerwony tulipan-przerazajace...Chyba uciekla bym i obudzila jakas inna osobe z nerwow...Brrr..wole nawet nie myslec..

Gość Neka
Ja miałam takie doświadczenie i nikomu nie polecam.Od tych spraw trzymac się z daleka jeśli nie wiesz co masz robić.Ileś lat temu wywoływałam duchy w moim domu.Swietna była zabawa,ale jeden nie chciał odejść,ja natomiast nie wiedziałam wtedy jak takiego ducha odwołać.No i zaczęło się!.Nie mogłam spac w swoim pokoju,okropne sny,koszmary.Cmentarze i krzyzyki.Co zasnęłam to sie budziłam ze strachem.Więc wyprowasziłam sie do drugiego pokoju i nie spałam sama.Nikt nie mógł spać w tym pokoju.Coś ciągle straszyło.Ale nadal nie byłam bezpieczna bo spałam z mamą ze strachu a od drzwi wchodziła postać bez głowy w nocy.Boże jak ja się daełam ,bo chciała mi wejść na wersalkę.Zapewniam was ,że nie był to sen.Trwało to trzy lata,aż nie było mnie w domu przez trzy miesiące i któregoś poranka wyszła postać kobiety z mojego pokoju i trzsła drzwiami.Wiem z opowiadania mojej mamy,która nie boi się duchów.Od tej pory mam spokój w domu i śpię bez lęku.Przestrzegam przed takimi zabawami.Teraz mam większą wiedzę na ten temat ,ale doświadczenie to wystarczy mi do końca życia.Opowieść była w skrócie

Gość henk1
wejdz na temat KTO WIDZIAŁ DIABŁA

Gość prostowniczkakaka
Nie interesuje sie wywolywaniem duchow.Jakos sie tego boje,to ZA czarna magia jak dla mnie.Wole poczyytac o czyms strasznym:P

Gość prostowniczkakaka
oj czytam czytam.Ale wpisujcie sie tutaj tez ludzie.. Zawsze chcialam miec ciekawy topic:)