Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa Jolka

Niedługo wyjadę w daleką egzotyczną podróż i będę mega szczęśliwa z życia

Polecane posty

Gość szczęśliwa Jolka

zazdrościcie mi co nie dziewczyny ? :D powiem jeszcze że to będę trzy kraje : Szkocja,Islandia i Australia :) na koniec zostanę z moim bogatym chłopakiem w Australii ponieważ niedawno kupił nam tam piękny dom z ogrodem ... :)[cześć]

Gość a potem dodasz zdjęcia
nas nasza klasa żeby ci wszyscy zazdrościli i to już bedzie pełnia szczęścia!! dopóki ktoś nie odkryje, ze to fotomontaz... :o

Gość szczęśliwa Jolka
będziemy mieszkać na południu Australii więc nie muszę sie raczej szczepić bo klimat jest zbliżony do Europejskiego;) pracowałam i odmawiała sobie życia ale teraz spotkałam tego jedynego i w dodatku bogatego.Nie wiedziałam że wyjadę do Australii ale cóż... :) za wycieczkę będzie płacił mój chłopak więc nie odmówiłam mu :)

Gość szczęśliwa Jolka
hellishbloodystorm - jesteś wredna i mi zazdrościsz. to widać ;) ty zostaniesz w Polsce i mi to pasuje bo nie lubię takich osóbek jak ty :p

taaa...ja ci nie zazdroszczę :D to ty mi zazdrość po jak skończę studia to będę mieszkać w barcelonie :D

Gość ciesze sie ze jedziesz
jest tam tez moj byly chlopak, mam nadzieje, ze juz tam zostaniecie oboje na zawsze 🖐️

Gość w australii za dużo skorpionów
i węży jest. Kaszanka :-D