Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajdija

pomóżcie... jakie plusy papierosów???

Polecane posty

Gość ajdija

prosze wypowiedzcie sie na ten temat.. potrzebuje do referatu... podajcie jakie pozytywy moge podac... z gory dzieki

plusy fajek.....trudne,moze chwilowy stan uspokojenia albo cos takiego mimo ze to mylne stwierdzenie ze czlowiekowi lepiej po fajkach...

wydając pieniądze na papierosy nie wydasz ich na wódkę i nie zamarzniesz na śmierć pijana w rowie:classic_cool:

Gość malinowka
chudniesz

Gość kotek mruczek
zmniejszają apetyt

Moze jak zobaczy Cie fajny koles z fajkiem to bedzie chcial sie poczestowac i moze to bedzie ten Jedyny\'p ;p

pomaga schudnąć niby uspokaja ale tak naprawdę zwiększa natężenie stresu no i wiecej nie znam ;/

i nie myślcie że jak palicie mentolowe to wam potem nie śmierdzi z buzi :o

zmniejszaja apetyt odstresowuja mimo ze pale nalogowo, widze wiecej minusow niz plusow :o ale ja to lubie :) lubie ten moment kiedy dym wplywa mi do plucccccccccc :D :D :D

Gość wewewewewewew
papierosy zbliżaja ludzi... zawsze łatwiej zaczac rozmowe z kims kto ma papierosy

wewewewewewew:1 - cześć. palisz? - tak - to zdychaj na raka, buahahaha!:classic_cool:

Gość ajdija
dzieki.. a jak cos komus jeszcze wpadnie... to piszcie przyda sie.. :)

Gość palacze to syfy smierdzace
Ci co palą to śmierdzą.Wszystko u nich smierdzi:z ust,palce,ciało,włosy,ubranie,często całe mieszkanie.Dzieci palacych rodzicow,niepalacy partnerzy takze smierdza,jedynie tylko nie smierdza im palce i z ust. Kazdy człowiekj ktory pali to syf.

Gość kotek mruczek
pedro* być może jeszcze jesteś nieświadomy , że istnieje nie tylko "rak" a raczej nowotwór spowodowany paleniem . ps. Doprawdy zabawny jesteś :)

Gość doprawdy.......
fajki odchuzdają? serio??? ja popalam trochę ale jak tak to bedę paliła ulala :D

Gość palacze to syfy smierdzace
Palenie papierosow nie ma żadnych zalet.to,ze ktos mowi,ze odchudzaja to moze i tak,ale tylko ze wzgl.na to,ze hamuja apetyt,ale jak nie zjesz tak jak nalezy to nie masz wiekszej ochrony przed trujacymi substancjami zawartymi w nikotynie i nie tylko płuca sie psuja ale takze inne organy.Co do odstresowania to one nie działaja antystresowo,tylko po prostu człowiek czyms zajmuje rece.Co do towarzyskiego znaczenia papierosow to moze kiedys to było modne ale teraz coraz wiecej osob nei pali i byc palacym w jakims towarzystwie jest nietaktem.

Gość ajdija
moglibyscie nie grysc sie miedzysoba..?? ja tez nie znosze papieosow.. ale zalezy mi na opini palaczy.. co wy w tym widzicie???