Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ediitka24

poznałam faceta który...

Polecane posty

Gość ediitka24

2 miesiące temu poznałam faceta (27 lat) który zdradził mi wczoraj swoją tajemnicę. Powiedział że chce być szczery. Otóż gdy był na studiach dorabiał sobie seksem ze starszymi kobietami. Dawał ogłoszenia do gazet i tych "normalnych" i erotycznych. Często był "maskotką" na urodzinach kobiet, co wiadomo jak się kończyło. Wierzę w to bo jest naprawdę przystojny, elegancki, męski. Nie wiem co mam o tym myśleć. Przeżyłam szok. Potrafilibyście być z kimś takim?

Gość balabym sie ze poderwie mi
mame a moze nawet babcie:(

Gość nie jest tak zle ..
byl szczery od poczatku a to lepsze niz klamstwo

Gość yves rocherrrrr
raczej nie:Otoc to meska dziwka

Gość ediitka24
ze starszymi seks za pieniądze - jak dziwka no a młodsze na urodziny. Ale wiadomo że częściej to starsze mają pieniądze.

Gość nie potrafilabym...

Gość henk1
Ale gamoń!!!! takich rzeczy się nie mówi zwłaszcza kobiecie.NIE WIERZ NIGDY KOBIECIE nie ustępuj na krok BO PRZEPADNIESZ z kretesem nim zrozumiesz swój błąd. Gdyby kobiecie udałoby się odebrac facetowi fiuta dopiero wtedy czuła by pełną władczośc.Znamy przypadki z historii faraonów. mam rację? dzięki

Gość ediitka24
co?

Gość wiemcoczujesz
wiesz, ja bym chyab potrafiła, ale musiałby sie zbadac na hiva i te rzeczy. ale skoro on ze szczerością nie ma problemu, to taka prośba nie powinna go urazić.

Gość sa rzeczy o ktorych kobiecie
nie mowi się nigdy, nie można liczyć na zrozumienie.

\"sa rzeczy o ktorych kobiecie nie mowi się nigdy, nie można liczyć na zrozumienie.\" Ja bym raczej powiedziała że \"są rzeczy których nie robi się nigdy...\". Logika którą stosujesz, to czyste tchórzostwo. Najpierw nabroić a potem nakłamać bo kobieta niestety nie potrafi zrozumieć :o

Gość ja bym była.....
Ja Ci gratuluję faceta, nie ma nic cenniejszego niż szczerość w związku. Doceń to bo nie łatwo jest powiedzieć coś takiego i nie rób mu wymówek... każdy popełnia błędy pamiętaj o tym.... Powodzenia

Gość rrrrrrrrrrrrrrr
a to dziwne, bo jak się na kafe czasami wpisują prostytutki, to nie macie dla nich litości. Czemu inaczej traktujecie prostytucję damską a ionaczej męską?

Gość rrrrrrrrrrrrrrr
Kobiety są dziwne. wierzycie że gdyby facet napisał na męskim forum że jego dziewczyna była prostytutką, odpisaliby "doceń ze sie zwierzyla, kazdy popełnia błędy"? Pamiętam wiele topików na kafe pisanych przez prostytutki, przecież były zrównane z ziemią.

Gość rrrrrrrrrrrrrrr
sam dodam, że swoją dziewczynę, późniejszą żonę, poznałem na drodze Krajowej z Warszawy do Krakowa. Miała już spory przebieg ale śliczne oczy ;)

Gość rrrrrrrrrrrrrrr
jestem kobietą podszywaczu :)

Gość ja bym była.....
Czy ja bym nie zjechała kobietę która sobie dorabiała na studia.. Pewnie w zalezności od sytuacji.. Sa różne sytuacje w życiu a w młodości popełnia się głupoty... Ale macie racje inaczej się traktuje kobietę a inaczej faceta.. przynajmniej ja podchodze do tego inaczej. A człowiek jest tylko człowiekiem i łatwo kogoś skreślić bo popełnił błąd a moze to właśnie jest ten jej facet i może dziś jest wartościowym człowiekiem

Gość ghdghdghgfhd
pewnioe że błędy można wybaczać, doceniać szczerość ale nie trzeba od razu wiązać się z męską prostytutką

Gość BBBBBBBBBBBBB
Pytanie po co Ci to powiedział? Mieliście wieczór zwierzeń? Czy ta jego szczerość nie jest na coś obliczona? Zaproponował Ci związek, powiedział że kocha a potem wyznał prawdę o przeszłości? A może chce wzbudzić Twoje zaufanie, litość i przelecieć? z tą szczerością u faceta to bym uważała...

Gość BBBBBBBBBBBBB
a swoja drogą męska dziwka..to dla mnie obrzydliwe:O

Gość niekumamm
był maskotką na urodzinach kobiet i wiadomo jak to sie konczylo? to znaczy jak? i co to za przypadki z hisotrii faraonow? nie slyszalem?.

Gość nie malo
nie ma ludzi świętych, święte są tylko krowy :)

Gość 1233213
bierz go, ma jurz cenne doswiadczenie!!

;-) hehe ... ja widze ze tak jak powstawaly kretynskie topiki tak nadal powstaja i ciesza sie zainteresowaniem ;-P idiotek i palantow. ;/ zenada.

a zaprosił Cie gdzieś? do siebie, lub do restauracji itp. i czy płacił za Ciebie? czy jest skąpy? bo jeśli spotykacie się u Ciebie to raczej odpuść go sobie :o

no i wybadaj czego chce od Ciebie, związku, czy sexu i przygodnej znajomości ? :o

Gość hhlfxddl
a nie ma na imie przypadkiem Jarek?

Gość
Prostytutka damska, czy męska dla mnie to samo :o . Jeszcze gerontofil...