Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocholerano

Cz zawsze jest tak ze

Polecane posty

Gość ocholerano

Jak juz kobieta powie facetowi ze go kocha to juz jest w głową w dół po schodach????

chyba tak, wiec lepiej tego nie mowic :)

Gość ocholerano
no ale ja juz powiedzialam, cholera juz tego nie wroce....najgorsze jest to ze wiem, ze skro nie musial walczyc to g...to dla niego warte bo ni juz tak maja....Ale kanał:(

zalezy chyba wszystko od sytuacji, faceta, czy zalezy jemu czy tez nie. kazda sytuacja jest inna. Jezeli mu zalezy to gdy uslyszy slowo \"kocham\" jest tez szczesliwy.

Gość ocholerano
Niby tak.....ale widze juz zmiany w jego zachowaniu...najpier mówił to takie niesamowite ze oddajesz mi sie w 100 procentach, najpierw wpadłam w popłoch cholera to aż tak widac, a potem do mnie dotarło, ze skoro on tak mysli....no to już kanał:(

Gość BBBBBBBBBBBBB
ocholerano---> to już nic więcej nie gadaj o swoich uczuciach...troszku czasem pochłodż, żeby aż tak pewny nie był..;)

wow i o to skutki czytania ksiazek o zołzach :o dlaczego wszystkie tutaj rozpowrzechniaja ze jak powie sie kocha dba sie o faceta to kurwa odrazu sie mu nudzimy :o a zadna nie pomysli ze wina lezy gdzie indziej:o 🖐️

Gość Jestes wyjatkowo
głupia i ograniczona... moze zaczni mysleć zanim zalozysz nastepny topik ... myslenie nie boli