Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche przerazona

czy to prawda ze po 25 roku zycia ciezko poznac faceta?

Polecane posty

Gość troche przerazona

Gość a ile m
asz lat?

Gość 3-z
taka sama prawda, jak to, ze po 25 roku zycia ciezko poznac facetke :P

Gość ksiezna_bejbe
Moja babcia twierdzi, że jeśli ma się 21 lat i nikogo przy sobie to już jest za późno :P

Gość troche przerazona
26, zaczynam sie bac. moi znajomi juz wszyscy sparowani. jak sie spotykamy to grzecznie w kawiarni. nie ma juz imprez, nowych znajomosci. zaczyna brakowac okazji.

hmm nie wiem czy trudno, ale ja zauważyłem że po studiach 3/4 znajomych w parkach i imprezy też tak jakby się kończyły... a kobiety u boku brak ;)

Gość 3-z
jesli brakuje Ci okazji, zaloz profil na jakims portalu randkowym

Gość kunegunda666
prawda jest taka ze po skonczeniu szkoły, studiów, kiedy zaczyna sie prace i tzw prawdiwe zycie czyli rachunki które trzeba oplacac w termine :) wpada sie w kieracik maleją swtedy szanse na spotkanie faceta.

Gość fsdds
Jesli nie siedzi sie caly czas w domu, to zawsze mozna kogos poznac, nawet na ulicy.

Gość boli mnie bardzo
tak tak moja kolezanka poznala chlopaka przez portal randkowy i są razem juz 2,5 roku

Gość troche przerazona
Wychodze, do pracy, na zakupy, na spotkania ze znajomymi. Na ulicy poznanie kogos jest prawie niemozliwe, kazdy zapatrzony jest na swoje sprawy. Spotkania ze znajomymi coraz czesciej sa po poludniu, trwa

Gość boli mnie bardzo
hey, mojego bylego poznalam na ulicy, kiedy zmienialismy cluby. mijalismy sie powiedzial czesc,powiedzialam czesc i bylam z nim szczesliwa przez miesiące. nawet zawod mielismy ten sam, gust ten sam, ten sam sport uprawialismy... tylko ze on chodzil na dziwki :(

Gość nie załamujcie mnie
ja mam 23, w sumie za kilka miesiecy 24, i tez nie mam faceta.po waszych wypowiedziach boje sie ze go nie znajde:(

Gość bubibu
Przed 25 rokiem zycia nawet jak się nie siedzi w domu tylko aktywnie żyje tez nie jest powiedziane da się spotkać Jegą bądź Ją :(:(:(

Gość boli mnie bardzo
no i przyznal sie ostatnio ze wtedy jak sie poznalismy na chodniku to on akurat wyszedl zza zakretu z kolegą bo byli tam w clubie ze striptizem. pewnie gdyby nie byl zboczencem zdradzaczem to nadal bylibysmy szczesliwi... widzisz... mozna kogos poznac na ulicy :) usmiech :)

Gość bubibu
nie załamujcie mnie ------ mam tyle samo lat co Ty i tak samo zaczynam się już martwić :(

Gość nie załamujcie mnie
ja studiuje w warszawie, niby wszedzie pelno facetow, ale jakiegos na poziomie to trudno poznac. zauwazylam ze bardzo czesto faceci w moim wieku nie sa zainteresowani powaznym zwiazkiem, ale jakas taka luzna znajomoscia:( no i co w takiej sytuacji zrobic???

Gość krikrikiri
ja mam 30 na karku i ten sam problem. kolejne samotne swieta przede mna...

Gość marrillena
Ja mialam to szczescie ze poznalam mego meza za granica gdy bylam na stypendium. Gdybym zostala w Polsce tez chyba bym nikogo nie poznala tym bardziej ze ja wychodzilam malo a na uczelni wszyscy faceci albo brzydcy albo zajeci.

Gość facet około 30
Nie trzeba było tak bardzo wybrzydzać :P

Gość krikrikiri
troche racji pewnie w tym jest... ;)

Gość boli mnie bardzo
obejzyjcie sobie wszystkie obie czesci dziennika bridget johns buziaki! zadnych mi tu dolow ja tez jestem sama wiem ze lipa, ale co zrobic... przynajmniej nie musimy nosic fajnych majtek, ale cieple bawelniane wory :D i nie musimy z rana wybiegac z lozka tylko po to zeby umyc zęby i zaraz do niego wrocic. ok, no wiem ze lipa juz nie pisze :/

Gość krikrikiri
boli mnie bardzo - mimo wszystko to bylo super, co napisalas... usmiechnelam sie :)

Gość oferma
no bo fajnych facetów to w sumie nie ma aż tylu żeby dla każdej wystarczyło, niestety.

Ja tez mojego meza poznalam za granica. W Polsce od czasu do czasu kogos poznawalam ale nigdy nie byly to jakies powazne znajomosci. Ciezko mi powiedziec mo moglo by sie zdarzyc gdybym nie opuscila granic kraju, ale ciesze sie ze wyszlo wlasnie tak bo w moim mezu jestem szalenczo zakochana:))

Gość mambo italiano
rety... mnie juz niewiele do trzydziestki i właśnie rozstaję się z facetem. To musi się skończyć bo nie mamy przed soba przyszłości razem. Mój plan jest taki żeby działać i życ tak jakbym miała być sama na świecie....A jeśli zdarzy się ktoś z kim będzie mi po drodze to dalsze życie spędzimy razem...Zadbam o siebie i swój rozwój, dokształcę się, zajmę sobą i nie będę szukać na siłę faceta bo to nie wychodzi... nigdy... Czy dobry mam plan...?